Bloomberg'den McGlone, Bitcoin ve Ethereum için boğa sezonunun yaklaştığını söylüyor! İşte nedeni
Bloomberg'den McGlone, Bitcoin ve Ethereum için boğa sezonunun yaklaştığını söylüyor! İşte nedeni

Bloomberg’den McGlone, Bitcoin ve Ethereum için boğa sezonunun yaklaştığını söylüyor! İşte nedeni

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin ve Ethereum’un son düşüşlerine rağmen, Bloomberg’den Mike McGlone, önde gelen kripto para birimlerinin yatay aralık ticaretinde bir yükseliş öngörüyor. Bloomberg stratejisti Mike McGlone, arz ve talep yasasını kullanarak piyasa için yükselişin temel nedenlerini açıklıyor. ”Ekonominin kurallarına göre talebi artan, arzı azalan bir piyasa zamanla yükselir” diyor.

Haziran 2021’in sonlarında, Bitcoin 28.800 doların en düşük seviyelerini işaretlemeye devam etti. Tam bir ay sonra, Bitcoin ivme kazandı ve Eylül ortasında bir zirve gördü. Sonuç olarak, Bitcoin Kasım 2021’de tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 69.000 dolara ulaştı. Mike McGlone’a göre, benzer koşullarda Bitcoin, 60.000 dolarlık direnç azalırken tekrar 30.000 dolar civarında bir dip oluşturabilir.

Bloomberg stratejisti daha önceki bir tweet’te, “Bitcoin’in yükselen bir varlık olması, 1 trilyon dolardan daha az bir piyasa değeri ile yaklaşık 100 trilyon dolarlık küresel hisse senetlerine karşı biraz genişletilmiş olması, kripto paraya değer katabilir. Grafiğimiz, Bitcoin için bir dip indikatörü gösteriyor çünkü 20 haftalık ortalamasının yaklaşık %30 altında.”

Bitcoin ve Ethereum için yükseliş tahminleri

Bitcoin ve Ethereum’un son düşüşlerine rağmen, yükseliş tahminleri lider varlıklar için hâlâ güçlü. Ark Invest, BTC’nin kullanım durumlarına ve Ethereum’un geleneksel finanstan (TradFi) pazar payını nasıl ele geçirdiğine bakılırsa, Ethereum’un piyasa değerinin 20 trilyon dolara ulaşabileceğini ve Bitcoin’in fiyatının 2030 yılına kadar 1 milyon doları geçebileceğini tahmin ediyor. Önümüzdeki 10 yıl içinde 20 trilyon dolarlık piyasa değerine ulaşan veya muhtemelen bu değeri aşan Ethereum, fiyatı kripto para başına yaklaşık 170.000 ila 180.000 dolara getirebilir. Yazım sırasında, Bitcoin 36.758 dolardan işlem görürken, Ethereum 2.462 dolarda görüldü.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin