Bitcoin ve Ethereum teknik bakış: Veriler neye işaret ediyor?

Bitcoin ve Ethereum gas ücretleri, faiz öncesi düşüşte…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin ve Ethereum, geçen haftaya damga vurduktan sonra stresini atmaya çalışıyor. Özellikle de Ethereum’un gösterdiği performans alkış aldı. Bu hafta ise kripto varlıkları daha fazla psikolojik sınav bekliyor. Çünkü Fed faiz kararını açıklayacak.

Küresel kripto piyasa değeri, hayati önem taşıyan 1 trilyon dolarlık değeri geri kazandıktan sonra geri verdi. Gün içinde ortalama %3,6 düşüş geldi. Yaklaşan Federal Açık Piyasa Komitesi (FOMC) toplantısına ilişkin beklenti artışı, piyasadaki satış baskısını tetikledi. Kritik toplantı beklenirken Bitcoin fiyatı şimdilik zayıf görünüyor.

Gözler Fed’in faiz kararına çevrilirken diğer yandan fee ücretlerinde düşüş şaşırtıyor. Bitcoin ve Ethereum gas ücretlerinde bu hafta iyileşme sürüyor.

Bitcoin fiyatı son 24 saatte %3 düştü

Tokenview’e göre, Bitcoin ücretleri 24 Temmuz 2022’de 10.68BTC’ye düştü. Bir haftanın en yüksek seviyesinden %59’dan fazla düşüş anlamına geliyor. Ücretlerin art arda 5 gün boyunca düşüşte olduğunu da veri platformu paylaştı.

Blockchain.com’a göre, Bitcoin’in onaylanan işlemleri 24 Temmuz’da 199.9 bin civarındaydı. Ancak 19 Temmuz’da 279.95 bin civarında onaylanmış işlem kaydedildi.

Ethereum gas ücretleri Bitcoin’i takip ediyor

Tokenview ayrıca, Ethereum ile ilgili de gas ücretlerini paylaştı. Bitcoin ve Ethereum ikisinde de düşüşü öne çıkaran Tokenview,  Ethereum’un ortalama Gaz ücretinin aynı gün 9.12Gwie ile rekor düşük olduğunu bildirdi. 

ETH’nin fee ücretinin de 4 gün boyunca düşüşte olduğunu ekledi. Santiment, tüccarların yutturmaca ile gitmediğini belirtti. FOMC toplantısı beklentisiyle ETH fiyatlarının daha fazla düşmesini bekliyorlar. Ethereum fiyatlarının oynak kalması bekleniyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin