Meşhur analistten bomba Bitcoin ve Ethereum tahminleri! Yatırımcılar bunlara dikkat etmeli
Meşhur analistten bomba Bitcoin ve Ethereum tahminleri! Yatırımcılar bunlara dikkat etmeli

Bitcoin ve Ethereum fiyat analizi: Yeni yükselişler kapıda mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Boğalar, 24 Mart’ta Bitcoin’i 20 günlük üstel hareketli ortalama seviyesi olan 54.426 $’ın üzerine çıkardı. Ancak günlük mum çubuğundaki uzun fitil ve negatif kapanıştan görüldüğü üzere daha yüksek seviyeleri sürdüremediler.

BTC / USD kuru 25 Mart’ta 50 günlük basit hareketli ortalama seviyesi olan 51.282 $’a geriledi. Bu durum dikkat edilmesi gereken önemli bir destek oldu. Çükü ayılar geçen yılın 9 Ekim’inden bu yana onun altında bir kapanışa ulaşamadı.

Boğalar mevcut toparlanmayı sürdürebilir ve fiyatı 20 günlük EMA’nın üzerine çıkarabilirse, parite düşüş trendi çizgisine yükselebilir. Ayılar bu seviyede büyük bir engel oluşturacak.

Fiyat düşüş trendi çizgisinden gerilerse, ayılar pariteyi 50 günlük SMA’nın altına düşürmek için başka bir girişimde bulunacaklar. Böyle bir durumda parite kısa vadeli traderların artan satış baskısına tanık olabilir. Bu da 46.000 $’a ve ardından 43.006.77 $’a düşebilir.

Alternatif olarak, boğalar fiyatı düşüş trendi çizgisinin üzerine çıkarabilirse, parite tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 61.825,84 dolara yükselebilir. Bu direncin kırılması, yükseliş trendinin bir sonraki ayağının yeniden başladığını gösterecektir.

Ethereum

Ethereum (ETH), son üç gündür hareketli ortalamaların altında işlem görüyor ve son gelişmeler zayıflığa işaret ediyor. Boğalar bugün bir rahatlama rallisi yapmaya çalışıyor ancak geri çekilme, 20 günlük EMA seviyesi olan 1.711 $’da ayıların satışıyla karşı karşıya kalabilir.

Fiyat 20 günlük EMA’dan düşerse, ayılar ETH / USD kurunu 1.500 $ ve ardından 1.289 $’a düşürmeye çalışacak. Marjinal olarak aşağı eğimli 20 günlük EMA ve orta noktanın hemen altındaki göreli güç endeksi (RSI), ayılara küçük bir avantaj sunuyor.

Bununla birlikte, boğalar fiyatı hareketli ortalamaların üzerine çıkarabilirse, parite düşüş trendi çizgisine doğru yükselebilir. Bu hattın kırılması, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 2.040.77 $’da yeniden test edilmek üzere kapıları açacak. Fiyat düşüş trendi çizgisinden düşerse, parite simetrik bir üçgen oluşturabilir.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin