Bitcoin ve Ethereum’da kırılma bekleniyor! Bu seviyelere çok dikkat edin
Bitcoin ve Ethereum’da kırılma bekleniyor! Bu seviyelere çok dikkat edin

Bitcoin ve Ethereum’da kırılma bekleniyor! Bu seviyelere çok dikkat edin

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin ve altcoin piyasaları şu anda istikrarlı bir görüntü çiziyor. Kripto piyasası son zamanlarda sallantılı günlerden geçti, piyasanın yeniden toparlanması bekleniyor. Ancak mevcut dalgalı koşullarda en çok ilk 2 kripto paranın hareketleri gözlemleniyor.

Bitcoin fiyatı için 46.000 dolar kritik

BTC fiyatı çok uzun bir süredir 44 bin doların altında ve 34 bin doların üzerinde birikiyor. Ayrıca, bu seviyeler, düşüş piyasasının hakim olmasının beklendiği koşullarda güçlü bir şekilde savunuldu. Ve bu nedenle, 46.000 doların üzerinde güçlü kırılma beklentisi var.

Son zamanlarda Bitcoin fiyatı, 45.500 $ ile 34.000 $ arasındaki direnç seviyelerinde sallanıyor. Dolayısıyla 46.000 doların üzerinde bir kırılma yükseliş eğilimini, 34.000 doların altında bir kırılma ise düşüş eğilimini doğrulayabilir. Bununla birlikte, mevcut senaryo göz önüne alındığında, önemli bir yükseliş eğiliminin olduğu görülüyor, ancak 44.000 doların hemen altındaki önemli seviyelerin temizlenmesi gerekiyor. Fiyat 44.000 $’ın üzerine çıkarsa bir sonraki zirveye doğru kayda değer bir yükseliş eğilimi olabilir.

Ethereum’da umutlar tükenmedi

Ethereum fiyatı şu anda büyük bir düşüş eğilimi gösteriyor. Çünkü fiyat yılın başından beri sürekli olarak çok sayıda düşük zirve oluşturdu. Birkaç dalgalanmaya rağmen, trend tükendi ve önemli bir yükseliş olasılığı beklenmeyebilir. Bununla birlikte, Bitcoin fiyatındaki güçlü bir dönüş, ETH fiyatının yükseliş momentumunu yeniden kazanmasına yardımcı olabilir.

5.000 doların üstüne çıkamayan ETH güçlü bir azalan trend çizgisinin ardından derin bir düşüş tuzağına düştü. Fiyat, düşüş eğiliminden dönemedi. Ve bu nedenle düşük zirveler ve düşük dipler oluşturmaya devam etti. Azalan bir üçgen içinde hareket ettikten sonra ETH’de düşüşün sürmesi olası.

Ancak Ethereum fiyatının Bitcoin fiyat trendini takip ettiği düşünüldüğünde önemli bir dönüş halen yakın olabilir. Bunu yapmak için ETH fiyatının başlangıçta 3000 ve daha sonra 3200 dolardaki engelleri aşması gerekiyor. Aksi takdirde, varlığın 2300 dolar civarında daha düşük desteği ziyaret etme olasılığı yüksek görünüyor. Ancak BTC fiyatı bir miktar güç gösterirse, Ethereum tarafından 3200 doların çok üzerinde güçlü bir yükseliş momentumu ile güzel bir dönüş görmemiz olası.

coinpedia


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin