Piyasa özeti: Bitcoin ve diğer varlıkları neler bekliyor?
Piyasa özeti: Bitcoin ve diğer varlıkları neler bekliyor?

Piyasa özeti: Bitcoin ve diğer varlıkları neler bekliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin, acımasız satışların ortasında 30.000 dolara düştü. Dün, Bitcoin’in fiyatı Bitstamp borsasında 52 haftanın en düşük seviyesi olan 30.838 dolara düştü. Bitcoin değeri, her zaman Nasdaq 100 endeksi ile yakın bir ilişki gösteriyor; ikincisi, yılın başından bu yana %23 düşerken, BTC aynı zaman diliminde %31 düştü. Altınla karşılaştırıldığında, Bitcoin geçerli bir değer deposu olarak kaybederken, altın yıldan yıla yeşilde kalıyor. Bunun dışında “korku ve açgözlülük” endeksi 11 puanla aşırı korkuyu parlattı.

Shiba Inu sahiplerinin sayısı artıyor!

WhaleStats’a göre, Shiba Inu, Mayıs ayının başından bu yana yaklaşık 7.000 sahip kazandı ve şu anda 1.146.486’da mevcut. Sahiplerdeki artış fiyatı hemen etkilemese de, zaman içinde varlığa olan ilginin artığını ifade eder. Şu anda SHIB 0,00001616 dolardan işlem görüyor ve son 24 saatte %0,41’lik bir düşüş yaşadı. Günlük grafiklerde görülebileceği gibi, Shiba Inu, Ocak ayı sonunda fiyatının %100 yükseldiği 0,000017 dolar seviyesinin altında destekle mücadele ediyor. Günlük RSI tarihi aşırı satım seviyelerinde kalıyor ve bu da bir sonraki büyük fiyat hareketinden önce kısa vadeli bir rahatlama rallisine işaret ediyor.

Luna Vakfı, 47.000 dolardan satın aldığı 1.5 milyar dolarlık Bitcoin’i 33.000 dolara “sattı”

Luna Foundation Guard ve lideri Do Kwon, stabil coinin sabitlenmesini savunmak için tasarlanmış piyasa yapıcılara bir “borç” verdiğini duyurdu. Ancak, “borç verme” daha çok büyük bir satış emrine benziyor. Vakıf, hafta sonu bir an için sabit değerini kaybeden UST’yi geri satın almaktan elde edilen geliri kullanacak. Diğer kullanıcılar Do Kwon’u şeffaflık eksikliğiyle suçlarken, Terra topluluğu üyeleri, stabil coin çevresinde ortaya çıkan durumdan dolayı hüsrana uğradı. Terra’nın kurucu ortağı, bu gibi durumlarda hızın anahtar olduğunu ve kararının vakfın ve UST sahiplerinin çıkarlarına dayandığını söyledi.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin