Bitcoin düştü, 66 milyon dolar tasfiye edildi!
Bitcoin düştü, 66 milyon dolar tasfiye edildi!

Bitcoin ve Binance Coin fiyat analizi: BTC ve BNB yükselecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin boğaları, fiyat 54.114 dolar direncinin üzerinde kırıldıktan sonra zayıflık gösterdi. Binance Coin tarafında ise piyasadaki doygun koşullara rağmen yeni çevrilen destek hattını tutacağı öngörülüyor.

Bitcoin (BTC) fiyat analizi

Kurtarma seviyelerinden geri dönüldüğünden beri, Bitcoin büyük ölçüde 59.568 ve 54.114 dolar kanalı arasında işlem gördü. Bu kanalın altındaki bir düşüş, RSI’ya göre değerinin düşük olduğu düşünülen bir bölge olan 50.976 dolarlık başka bir destek seviyesinin ortaya çıkmasına neden oldu. Bu, son birkaç gün içinde yükseliş hareketine yol açtı ve bu yazı yazıldığı sırada Bitcoin, 1 trilyon doların biraz üzerinde bir piyasa değeri ile 56.022 dolardan işlem görüyor.

Blockchain ölçümleri, boğaların aslında piyasanın kontrolünü kaybettiğini gösterdi. Stokastik RSI aşırı alım bölgesinde hareket ediyor ve bunun tersine dönmesi, BTC için küçük bir geri dönüşü gösterebilir. ADX, 17’den daha düşük bir seviyeye işaret etti ve pazardaki zayıflama eğilimini yansıtıyor. Önceki aralığını yeniden yakalamak, başka bir konsolidasyon dönemi anlamına gelebilir, ancak 60.000 doların üzerinde bir kırılma, muhtemelen BTC’nin yeni bir ATH görmesini sağlayabilir.

Binance Coin (BNB) fiyat analizi

230 dolar seviyesindeki güçlü bir geri dönüş, Binance Coin’in son üç günde %20 kazanç sağladığını gördü. Parabolik SAR’ın noktalı işaretleri şamdanların altında hareket etti ve ayrıca 230 dolardan yükseliş gösterdi. Yükseliş ivmesi ve sağlıklı hacimler, fiyatın 274,8 dolarlık  üst tavanını değiştirmesine izin verdi, ancak son ticaret seansında bir miktar zayıflık kaydedildi.

RSI, endeksin üst bölgeden yörüngesini tersine çevirmesinin ardından düşüş şamdanını doğruladı ve geri çekilme boyutu BNB’nin yeni çevrilmiş destek işaretini koruyup korumayacağını belirleyebilir. Fiyat şu anki seviyesini korumazsa, bir sonraki savunma hattı 255,5 dolarlık destek seviyesinde.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin