Genel piyasa izlemesi: Bitcoin ve altcoin'lerden gelecek hafta ne bekleyebiliriz?
Genel piyasa izlemesi: Bitcoin ve altcoin'lerden gelecek hafta ne bekleyebiliriz?

Genel piyasa izlemesi: Bitcoin ve altcoin’lerden gelecek hafta ne bekleyebiliriz?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin, negatif çizgiyi iki aya uzatacak bir başka kırmızı haftalık mumun eşiğinde. Dün bir noktada 30.000 dolara meydan okumasına rağmen, Bitcoin bunun üstesinden gelemedi ve bu çizginin altında kaldı. Çoğu altcoin, BNB’den küçük bir artış ve NEAR Protokolünden daha önemli bir sıçrama ile günlük ölçekte oldukça sakin.

Bitcoin hâlâ 30.000 doların altında duruyor

Geçen hafta, BTC’nin bir noktada 25.300 dolara düştüğü oldukça duygusal ve dalgalı bir roller coaster oldu. Bu hafta daha sakin geçti, ancak varlık başka bir haftalık kırmızı mumun eşiğinde.

16 Mayıs’ta, kripto para birimi 31.000 doların üzerinde çok güçlü bir yüksek seviye kazandı. İlk başta başarısız olmasına rağmen, ertesi gün başka bir darbe aldı ancak bir kez daha reddedildi.

Geri çekilme, güneye 29.000 doların altına itti, ancak ardından boğalar bir kez daha hızlandı. Yine de tanıdık bir senaryo izledi ve BTC kendisini bir kez daha 28.750 dolarda buldu.

O zamandan beri, varlık birkaç yüz doları kurtarmasına rağmen 30.000 doların altında kaldı. Bu nedenle, piyasa değeri hâlâ 560 milyar dolarda ve alternatifler üzerindeki hakimiyeti %44,5’te.

BTCUSD. Source: TradingView

BNB ve NEAR yarışa öncülük ediyor

Altcoinler, bugün tipik olmayan bir şekilde sakin kaldı. Ethereum dün 2.000 dolar işaretini kaybetti ve şu anda da altında oturuyor. Ripple ve Avalanche hafifçe kırmızıdayken Solana, Cardano, Polkadot ve Dogecoin küçük artışlar yaptı.

Binance Coin, %3’lük bir sıçrama ile daha büyük sermayeli altcoin’lerden en fazla kazancı elde etti. Sonuç olarak, BNB 315 dolarla birçok günün en yüksek seviyesinde oturuyor.

NEAR Protocol günlük ölçekte %5,5 arttı ve 6 doları geri aldı. Stellar, Theta Fuel ve The Sandbox da yeşil renktedir. Beklendiği gibi, kripto piyasa değeri de nispeten sakin ve 1.260 trilyon dolar seviyesinde bulunuyor.

Cryptocurrency Market Overview. Source: Quantify Crypto

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin