Kripto karşıtı ünlü TV kişiliği, fonunun yüzde 3’ünü artık bu iki kripto paraya ayırıyor!
Kripto karşıtı ünlü TV kişiliği, fonunun yüzde 3’ünü artık bu iki kripto paraya ayırıyor!

Bitcoin ve altcoinlerde son durum, günün en çok kazandıranları, dikkat çeken gelişmeler: 4 Aralık kripto para piyasa analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin 19.600 dolarda durdu ancak yine de 19.000 doların üzerinde işlem görüyor. Altcoinler arasındaki tipik olmayan durgunluk, fırtına öncesi sessizlik spekülasyonlarını artırıyor.

Bitcoin güçlü görünümünü sürdürüyor

Bitcoin, 19.600 doların üzerine çıkmada başarısız olsa da 19.000 dolar seviyesinin üzerinde kaldı. Çoğu altcoin, arka arkaya ikinci günde de alışılmadık bir volatilite eksikliği göstermeye devam etti.

BTC Şükran Günü’nde 16.500 doların altına düştüğünden bu yana tüm kayıpları telafi etti. Geçen hafta bazı borsalarda arka arkaya iki kez tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkan kripto para yoluna devam ediyor. Ancak 20.000 doların üzerine çıkamadı ve reddedilme daha da derin düşüşlere yol açtı. Bu sefer, salı günü 18.100 dolar görüldü.

Son birkaç gün varlık için daha sakin geçti. BTC, saatler önce yeniden yükselişe geçmeden önce ilk olarak 19.000 dolarlık fiyatı geri aldı. Kripto para birimi önceki tüm zamanların en yüksek bölgesini 19.660 dolarda test etti ancak kıramadı ve şu anda yaklaşık 19.300 dolardan işlem görüyor.

O zamandan beri birkaç yüz dolarla yeniden takip edilmesine rağmen, Bitcoin hâlâ 19.000 doların üzerinde duruyor.

BTC için beklenen seviyeler

Teknik göstergeler, kripto para biriminin potansiyel olarak 20.000 dolara yönelmeden önce 19.700 dolarlık ilk direncin üstesinden gelmesi gerektiğini gösteriyor. BTC’nin üstesinden gelmede başarılı olması durumunda, sonraki direnç çizgileri 20.350, 20.970 ve 21.750 dolar olabilir.

Buna karşılık, Bitcoin aşağı yönlü ivmelenirse 18.800, 18.600, 18.270 ve 17.800 dolar destek görevi görebilir.

4 Aralık Bitcoin fiyat grafiği
4 Aralık Bitcoin fiyat grafiği

Altcoin cephesinde bugün yaşananlar

Bitcoin ile benzer şekilde alternatif kripto paralar, her iki yönde de çift haneli fiyat gelişmelerinin görüldüğü oldukça değişken bir hafta yaşadı.

Bununla birlikte son birkaç gün çoğu altcoin sakinleşti ve önemli dalgalanmalar yaşanmadı.

24 saatlik bir ölçekte, Ethereum %1 kazandı ve 600 doların üzerinde işlem görüyor. Cardano ayrıca %1’in biraz altında değerlendi, ADA 0,16 doların üzerinde.

Ripple (-1%), Chainlink (-1%), Polkadot (-1,3%) ve Litecoin ise biraz geri çekildi.

Kripto Para Isı Haritası
Kripto Para Isı Haritası

Düşük ve orta büyüklükteki altcoinler bile nispeten durgun kaldı. Tek istisna,%20’lik bir artışla 0,25 dolara yükselen NEM.

Diğer 24 saatlik kazanımların tümü tek haneli yüzdelerle arttı. Zilliqa %8 ile önde. Ren (%7,5), THORChain (%6,5), Aave (%6) ve Algorand (%6) takip ediyor.

Bu yazı ilk olarak Cryptopotato’da yayımlanmıştır.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin