Haftanın son günü piyasa nasıl hareket ediyor? Bitcoin ve altcoinlerde son durum
Haftanın son günü piyasa nasıl hareket ediyor? Bitcoin ve altcoinlerde son durum

Haftanın son günü piyasa nasıl hareket ediyor? Bitcoin ve altcoinlerde son durum

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – STX, çift haneli bir fiyat artışıyla son zamanlarda etkileyici performansını sürdürüyor. Bitcoin, birkaç  haftanın en düşük seviyesi olan 23.000 doların altına düştükten sonra biraz sakinleşti ve düşük işlem hacimlerinin ortasında bu çizginin hemen üzerinde hareket ediyor.

Her ikisi de etkileyici yüzdelerle artan Stacks ve Lido Dao gibi varlıkların yanı sıra, ticaret hacimleri göz önüne alındığında, altcoinler bugün yatay işlem görüyor.

Bitcoin 23.000 dolarda sakin

Bitcoin, son 10 gün içinde üç kez 25.000 dolarlık kritik seviyeyi test etti ve Perşembe günü 3.500 dolar yükselerek hafta başından beri en kayda değer artışını gerçekleştirdi.

BTC’nin kısa bir süre önce 23.500 doların altına düşmesiyle volatilite arttı, en son 25.000 dolarlık girişim ise 21 Şubat’ta gerçekleşti. Bitcoin kısa bir süre bu çizginin üzerine çıktı, ancak hızla reddedildi ve tekrar 23.500 dolara düştü.

Bitcoin, 24.600 dolara çıktıktan kısa bir süre sonra ABD PCE verileri açıklandı ve BTC saatler içinde neredeyse 1.000 dolar düştü. Böylece, 10 günün en düşük seviyesi olan 22.800 dolara (Bitstamp’ta) geriledi.

Kripto para birimi biraz toparlandı ve 23.000 doların üzerinde oturuyor. Piyasa değeri 450 milyar dolara yakınken, altcoinler üzerindeki hakimiyeti %42,2 ile sakin.

BTCUSD. Kaynak: TradingView

STX yükselişini sürdürüyor

Son birkaç haftadaki en iyi performans gösterenlerden biri, Bitcoin ağındaki çok abartılı NFT sıra sayıları ile ilişkisi nedeniyle Stacks oldu. STX, birkaç gün önce haftalık ölçekte %160 oranında bir ralli kaydetti. Son 24 saat, STX’i 0,75 doların üzerine çıkaran %12’lik etkileyici bir artış daha getirdi.

LDO, %6 artışla ve 3 dolara yakın işlem görerek günlük ölçekte diğer önemli kazanan altcoin oldu. Ripple, Cardano, Polygon, Dogecoin, Solana, Polkadot ve Shiba Inu küçük günlük kayıplar yaşarken, Ethereum hâlâ 1.600 dolarda bulunuyor.

Yine de genel olarak, kümülatif piyasa değeri 1.060 trilyon dolarda kaldı.

Kripto Para Piyasasına Genel Bakış. Kaynak: Quantify Crypto

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin