Bitcoin ve altcoin’lerde Nisan ayı beklentileri: Özlenen günler geri dönüyor!
Bitcoin ve altcoin’lerde Nisan ayı beklentileri: Özlenen günler geri dönüyor!

Bitcoin ve altcoin’lerde Nisan ayı beklentileri: Özlenen günler geri dönüyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Üst düzey bir kripto analisti, Bitcoin (BTC) ve altcoin piyasalarının önümüzdeki ay büyük bir geri dönüş için hazırlandığını söylüyor.

Bahar rallisi geliyor

Yeni bir yayında Nicholas Merten, bir bahar rallisinin yakın olduğuna giderek daha fazla ikna olduğunu söyledi.

“Bu bahar rallisini görme şansımız çok yüksek. İnançlarım bu konuda daha da güçleniyor.”

Bitcoin ile birlikte tüm altcoinler yükselişe geçebilir

Merten, Bitcoin’in Kasım 2021’den bu yana görülmeyen bir fiyat aralığı olan yakında 60.000 dolara döneceğini söylüyor. Merten, zaten ivme kazanan altcoin piyasasının sırayla toparlanacağını söylüyor.

“Nisan ayında bu eğilim gerçekleşirse Bitcoin için 60.000 dolara geri dönebileceğimizi belirtmek istiyorum. Bir bahar rallisi yaşanabilir. Ama bu sadece Bitcoin değil. Bitcoin en çok tanınan para birimidir, kripto alanındaki en büyük kriptodur ama bunun sadece bir Bitcoin rallisi olması pek olası değil.

İnsanların genellikle önce Bitcoin, sonra altcoinlere sıra geldiğini düşündüklerini biliyorum, ancak bu pazar bir şey kanıtlamışsa, geçmişteki eğilimlerin bu döngüde aynı olmadığı kanıtlandı. Ve gördük, tıpkı 2020’nin sonlarında 2021’in başlarında gördüğümüz gibi, Bitcoin ve altcoinler hız kazanıyordu.”

Data Dash sunucusu, belirli altcoinlerin piyasada zaten ısınmakta olduğuna dikkat çekiyor, bu da kurumların bir yükseliş beklentisiyle piyasa değerinde altcoin satın aldığına işaret ediyor.

“Bir ton farklı altcoin var. Piyasada her gün %10-20 kazanç elde eden çok sayıda rastgele altcoin görmeye başlıyoruz. Akıllı para veya kurumlar limit emirleri doldurmayı beklemiyorlar, piyasa emri alıyorlar, pozisyonlarını alıyorlar çünkü fırsatı kaçırmak istemiyorlar. Piyasa yükselmeye başlayacak.”

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin