Bitcoin boğaları gelecek mi?: BTC yatırımcıları hazırlık yapıyor
Bitcoin boğaları gelecek mi?: BTC yatırımcıları hazırlık yapıyor

Bitcoin üzerine düşeni yaptı: Peki boğalar neyi bekliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İki hafta boyunca Bitcoin 4.000 dolar fiyat seviyesini aşmakta zorlanıyordu, şimdi ana dijital varlık bu adımı atmayı başardı. Boğa sezonu için yatırımcıya güven verdi. Ancak buna rağmen 4.000 dolar seviyesinde takılı kaldı.

Bitcoin yükselişi olumsuz havayı dağıtıyor

Cuma günü, Bitcoin 4.000 dolarlık engeli aştı. İki haftadır bunu yapmakta zorlanıyordu. 23 Şubat’tan bu yana ilk kez 4.100 dolar puanına ulaşmayı başardı ancak daha sonra 4.000 dolar direnç seviyesinin altına düştü. Yazım sırasında, Bitcoin 4.030 dolardan işlem görerek, toplanmaya devam ediyor gibi görünüyor. Asıl toparlanma ise analist görüşlerinde ve piyasa gelişmelerinde başladı

Yatırım devleri BTC rallisine yol açabilir

Analistler, mevcut Bitcoin artışının arka planda olumlu bir havaya yol açtığına inanıyor. Her şeyden önce, bu yıl önde gelen yatırımcılardan yükselen Bitcoin’in olumlu tahminleri gelmeye başlamış görünmekte.

Max Keizer

Kısa süre önce, ünlü bir yayıncı ve bir kripto yatırımcısı Max Keizer, 2019’da alternatif kripto ticaret platformlarının alışılmış merkezi olanlar (Coinbase, Binance, vb.) kadar popüler olacağını söyleyerek Bitcoin’i bir kez daha destekledi. Bu, onun görüşüne göre, Bitcoin’i diğer tüm kriptolarla birlikte yatırımcılar arasında daha popüler hale getirecek ve sonunda küresel rezerv para birimi olarak USD’nin yerini alacak.

Nasdaq, yatırımcıların dijital varlıklarını almasını sağlamak amacıyla teknolojik ve yazılım tabanını kullanmak için bir lisans aldı. Bununla birlikte, firma hala ABD düzenleyicileri tarafından lisanslanmayı bekliyor.

Marc Faber

Bu hafta Bitcoin’e doğru harekete geçen bir diğer büyük yatırımcı da 1987’nin mali krizini öngören Dr Doom adında Marc Faber oldu. Daha önce BTC’nin şüpheci olduğu söylemesine rağmen ilk Bitcoin’i aldığını açıkladı. Alma sebebini Bitcoin teknolojisini yakından tanımak olarak gösterdi. Ayrıca bir röportajda Faber, Bitcoin’in gelecekte bir standart para haline gelebileceğini söyledi

Tether hamlesi

Mevcut BTC artışına katkıda bulunabilecek bir diğer olay ise, Tether Ltd’in bu hafta yaptığı duyuruydu. Duyuruda tüm USDT sabit paralarının tam olarak USD tarafından değil, ayrıca “kendi varlıkları” tarafından da desteklendiğini belirtti.

Bu, USD’nin yanı sıra, birçok Kripto yatırımcısının hemen Bitfinex Borsası olarak kabul ettiği üçüncü taraf projelerine USDT fon gelirini de içerir. Ancak topluluktan gelen yorumlar, Bitcoin’e yatırım yapmış büyük bir yatırımcı ordusunun hayal kırıklığını ve öfkesini açıkça ifade ediyor.

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin