Tanınmış analistten Bitcoin ve XRP için korkutan senaryo! “Dördüncü çeyrek sıkıntılı geçecek”
Bitcoin kârlı bir yatırım mı? Dikkat çekici bir veri ortaya çıktı

Bitcoin üst üste beşinci hafta yeşilde! Yeni yükseliş kapıda mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin 12 Mart’taki çöküşten bu yana oldukça etkileyici bir performans gösteriyor. Yıllardır gördüğümüz en belirsiz ekonomik koşullar sürerken, BTC’nin bu denli etkileyici bir toparlanma göstermesi oldukça ilgi çekiyor.

Üst üste altıncı yeşil mum için hedef 7.150 dolar

12 Mart’tan bu yana öylesine güçlü bir ralli ile karşı karşıyayız ki, analist JofDom’un belirttiği gibi, 2019’daki küçük boğa koşusundan bu yana ilk kez üst üste beşinci kez haftalık mum yeşil renkte. Eğer Bitcoin gelecek pazar 7.150 doların üzerinde kapanırsa yükseliş momentumu üst üste altıncı haftasını yaşamış olacak.

Son beş hafta oldukça etkileyici geçse de analistler Bitcoin için asıl yükseliş trendinin henüz başlamadığı görüşünde. Teknik ve temel faktörleri bir arada düşünen uzmanlar BTC’nin kısa vadede yukarı yönlü gidişatı için gerekli koşulların sağlandığını ifade ediyor.

Galaxy: “2-3 hafta içinde %35 artış görebiliriz.”

Twitter’da Galaxy adıyla 62 bin kişilik takipçi kitlesine seslenen popüler kripto para analisti Galaxy, geçtiğimiz günlerde konuyla ilgil basit bir fraktal paylaştı. Analiste göre Bitcoin fiyatı önümüzdeki 2-3 hafta içerisinde %35 artma eğilimi gösteriyor. Galaxy, şu anki fiyat yapısı ile aralık ayı sonunda görülen ve daha sonra ocak ayındaki mitingde de beliren hareketler arasında net benzerlikler olduğunu ifade etti.

Ağdaki kullanıcı sayısının artması yükselişe işaret olabilir

Boğa hissi, analiz platformu Glassnode tarafından da doğrulandı. Şirket bu hafta, Bitcoin ağındaki yeni kullanıcı sayısının son birkaç haftada üç kat arttığını, bunun en son 2019’daki boğa mitinginden önce görülen bir trend olduğunu açıkladı.

Elbette yükselişin sürmeyeceğini düşünenler de var. Riskten korunma fonu yöneticisi Mark Dow, BTC’nin bir uçurumdan düşmek üzere olduğuna dair görüşlerini paylaştı. Kendisi 2017’de görülen 20 bin dolarlık zirvede BTC varlığını shortlamış, 12 ay sonra 3 bin dolarda ise long pozisyonuna geçmişti.

Avi Felman: “Bitcoin düşecek.”

Kripto varlık fonu BlockTower’ın trader ve analistlerinden Avi Felman, bir geri dönüşün veya en azından geçici bir düzeltmenin yakında olduğuna dair gözlemlerini paylaştı. Felman’a göre düşüşü tetikleyecek iki unsur var:

  1. Tom Demark Sequential, BTC için üç günlük tabloda “9” mumu gösterdi. Bu grafikteki önceki “9” mumları, mart ortasındaki ve Aralık 2019’daki diplerden önce de görülmüştü.
  2. Bitcoin üç günlük 50 ve 200 basit hareketli ortalamasını kıramadı.

Peki sizce BTC için sıradaki durak neresi? Görüşlerinizi bizimle paylaşın.

newsbtc

Sektörün en ünlü analistlerinden birinden akılalmaz Bitcoin tahmini!


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin