featured

Bitcoin toparlanma rallisi için güç topluyor! Ne zaman başlayacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası lideri olan Bitcoin’in fiyatı, 20,000 dolar civarında sıkışıp kaldı. Binance Labs, platformlarındaki ücretleri azaltarak kripto topluluğuna yardımcı olma sözü verdi.

Piyasa lideri olan Bitcoin, piyasa duyarlılığının da negatif olması sebebiyle düşüş eğiliminde. Şu sıralar bir toparlanma rallisi için güç toplayan BTC fiyatı için hâlâ birçok belirsizlik mevcut. Yatırımcılar risk almaktan kaçınırken, bir sonraki hareket ne olacak?

Fiyat, kritik bir noktada

Bitcoin fiyatı, bir sonraki işlem seansına başlamadan önce hâlâ biraz türbülansla karşı karşıya. Boğalar, 20,000 doların üstündeki alanda reddedildi. Piyasada şu anda iki tür yatırımcı var: Umutlu boğalar ve kendine güvenen ayılar.

Borsa hizmetleriyle tanınan (bugüne kadar 28,5 milyondan fazla kripto müşterisine hizmet veren) Binance Labs, platformları aracılığıyla Bitcoin satın alan herkes için ücretleri düşürme sözü verdi. Bu da yükseliş için iyimser görüşlerin ortaya çıkmasına sebep oldu.

Teknik açıdan bakıldığında, Bitcoin fiyatının çok daha fazla yardıma ihtiyacı olacak. Ayılar, 19 Haziran’ın düşüğü olan 17,592 dolar seviyesini kırmak için bazı girişimlerde bulunuyor. Bu düşük seviyenin kırılması durumunda, 16,700 dolara doğru düşüş yaşanmasına neden olabilir.

Bitcoin grafik

Piyasaya girmek isteyen ayılar, girişte kısa bir sıkışma meydana getirebileceğinden 17,000 doların ortalarındaki en düşük seviyeye eşlik eden son Göreceli Güç Endeksi ayrışmasının farkında olmalıdır.

Bitcoin şu anda 20,000 dolar civarında işlem görüyor. Boğalar henüz 200 Haftalık Hareketli Ortalamayı aşamadı. Yükseliş tezinin kesin olarak geçersiz kılınması 13,880 doların altında bir kapanış yapılması durumunda olacaktır.

Eğer 13,880 dolar seviyesi kaybedilirse tüm kripto para piyasası büyük bir tehlike içinde olacaktır. Bu durumda ayılar fiyatı 4,000 doların altına kadar düşürebilir. Bütün bunlar da Bitcoin’in mevcut fiyatından %90 oranında bir düşüş yaşanması anlamına geliyor.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin