Bitcoin tırmandı, açık pozisyonlar tüm zamanlar rekoru kırdı!
Bitcoin tırmandı, açık pozisyonlar tüm zamanlar rekoru kırdı!

Bitcoin tırmandı, açık pozisyonlar tüm zamanlar rekoru kırdı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

The Block tarafından derlenen verilere göre, Bitcoin tarafından son günlerde kaydedilen mükemmel performans dijital varlık için opsiyon piyasasının yeni zirvelere çıkmasına yardımcı oldu.

Bitcoin fiyatı zirve yaptı, açık pozisyonları zirveye fırlattı

Bitcoin fiyatı, son beş gün içinde yaklaşık %15 oranında değer kazandı ve kripto para biriminin fiyatını 2019’dan bu yana ilk kez 13.000 doların üzerine çıkardı.

Bitcoin opsiyonlarındaki toplam açık pozisyonlar ise 2,5 milyar dolara yaklaşarak tüm zamanların en yüksek seviyesine tırmandı. The Block veri kaynaklarına göre, toplam açık pozisyonlar bugün itibarıyla 2,48 milyar dolar. Kripto borsası Deribit, 1,82 milyar dolarla aslan payını elinde tutuyor.

Bu arada, CME Group’un Bitcoin opsiyonlarındaki açık pozisyonları da 337 milyon doları aştı.

Açık pozisyonların Bitcoin fiyatının bir fonksiyonu olduğu göz önüne alındığında, bu gelişme piyasa gözlemcilerini pek de şaşırtmamalı. Her bir kontratın değeri fiyat arttıkça artar.

Bu arada 2018 yılından beri ilk kez büyük borsalarda tutulan BTC miktarı dibi gördü. Detaylar buradaki haberimizde.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin