Bitcoin ticaret hacmi, üç ülkede tüm zaman en yüksek seviyesine ulaşıyor
Bitcoin ticaret hacmi, üç ülkede tüm zaman en yüksek seviyesine ulaşıyor

Bitcoin ticaret hacmi, üç ülkede tüm zaman en yüksek seviyesine ulaşıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Coin Dance tarafından derlenen verilere göre, eşler arası ticaret platformu LocalBitcoin‘de Bitcoin alım satım hacimleri, Güney Kore, Peru ve Kazakistan’da yeni seviyelere ulaştı. Güney Kore’deki ticaret hacmi, geçtiğimiz haftaya göre %68,33 arttı. Hacim 120.387.232’den 202.063.448 seviyesine yükselerek en yüksek artışı gerçekleştirdi.

Güney Kore LocalBitcoins İşlem Hacmi

Kaynak: Coin.dance

Peru’daki işlem hacmi daha mütevazi bir sıçrama yaptı, 3.560.270 seviyesinden %11.71 artışla 3.977.089 seviyesine yükseldi.

Peru LocalBitcoins İşlem Hacmi

Kaynak: Coin.dance

Kazakistan, geçen ay ki tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 56.087.581 ile sınırlı kaldı ve 56.898.982’ye ulaştı.

Kazakistan LocalBitcoins İşlem Hacmi

Kaynak: Coin.dance

Blockchain cüzdan sayısı bir yıl öncesine göre artmaya devam ediyor. En son verilere göre cüzdan sayısı 38.39 milyona ulaşarak büyüyor. 18 Mayıs’ta Google Trens’te “Bitcoin” arama terimi, yılın en iyi performansına ulaşıyor.

Google Trends Arama Terimleri: Bitcoin

Kaynak: Google Trendleri

19 Mayıs’ta dünyanın önde gelen kripto para aramaları, Donald Trump, Beyonce, Ariana Grande ve Kim Kardashian’ı geride bırakıyor. Genel olarak kriptoya duyulan ilginin artması, popüler borsalar arasında olan Binance ve Coinbase’in Alexa sıralamasında artışa katkıda bulundu.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin