Bitcoin Tesla yarışında haftalık bilanço değişti…

Bitcoin Tesla yarışında haftalık bilanço değişti…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasasının şu anda bir rahatlama rallisi yaşıyor. Çok aranan fiyat rallisi, küçük ve bireysel yatırımcıların büyük bir kısmı için hayat kurtarıcı olduğunu kanıtlıyor. Son altı ile sekiz ayda, kripto piyasasında büyük belirsizliklerden geçti. 

Şimdiye kadar ki varlıkları gerçekleşmemiş zararlarda tutan yatırımcıların yüzdesi, son beş yılın en yükseklerinden biri oldu. Bununla birlikte, ABD ekonomisi olası bir yavaşlamaya bakarken, geri çekilme belirtileri 2023’te bir süre sonra ortaya çıkabilir.

Kripto piyasasında yaşanan bu durumlar şimdi yerini güzel bir havaya bıraktı. Bitcoin’in kendine gelmesiyle birlikte Tesya’yı geride bıraktı. Bitcoin Tesla arasında yaşanan yarışta BTC değerleme ile geçiş yaptı.

Bitcoin Tesla’yı yeni değerle geçti

Kripto para piyasasının çoğunluğu, zorlu bir 2022’nin ardından yeniden yeşil bölgede kalıyor. Bitcoin Tesla (NASDAQ: TSLA) dahil olmak üzere borsadaki bazı büyük varlıkları çoktan geride bıraktı.

23 Ocak Pazartesi günü alınan CompaniesMarketCap verilerine göre, Bitcoin’in piyasa değeri 440,55 milyar doları geçti. Elon Musk tarafından yönetilen elektrikli araç (EV) üreticisi Tesla’nın piyasa değeri ise 421,30 milyar dolarda kaldı.

Lider kripto para birimi, 2023’te yenilenen kripto iyimserliği dalgalarının üzerinde ilerliyor. Küresel kripto piyasası değeri 1 trilyon doları geri kazanırken, piyasa değerine tek bir haftada 39,02 milyar dolar ekledi.

Bitcoin Tesla arasındaki yarışta bazı ekonomik sıkıntılar görülüyor. Tesla 2022’de 1,3 milyon adetlik rekor bir rekor teslim etti. Ancak buna rağmen hisse fiyatının önemli bir kısmını kaybetti.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin