Coinbase'de 48.000 Bitcoin taşındı; arkasında Tesla mı var? İşte o iddia
Coinbase'de 48.000 Bitcoin taşındı; arkasında Tesla mı var? İşte o iddia

Coinbase’de 48.000 Bitcoin taşındı; arkasında Tesla mı var? İşte o iddia

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Coinbase Pro’dan satın alınan Bitcoin, Tesla tarafından 2022’nin ikinci çeyreğinde satılan Bitcoin miktarına değer olarak benzerlik gösteriyor. Yapılan haberlere göre dün Coinbase Pro’dan yaklaşık 940 milyon dolar değerinde 48 bin BTC’nin taşındığını bildirdi. Bugün bir tweet’te, hareketi ilk bildiren CryptoQuant analisti Maartun, Tesla’nın hareketin arkasında olabileceğini söyledi.

Maartun tarafından vurgulandığı gibi, Tesla Temmuz ayında 2022’nin ikinci çeyreğinde 936 milyon dolar değerinde Bitcoin sattığını bildirmişti. Özellikle değer, dün Coinbase Pro’dan taşındığı bildirilen Bitcoin değeriyle benzerlik gösteriyor. Durum ne olursa olsun, Tesla’nın bugün kazanç raporunu yayınlamaya hazır olduğunu öğreneceğiz.

Bitcoin fiyatı bu haberlerden sonra yükselecek mi?

Özellikle, firmanın Temmuz ayında Bitcoin varlıklarının yaklaşık %75’ini sattığının açıklanmasının ardından Elon Musk ilerleyen zamanlarda daha fazla alım yapacaklarını bildirmişti.

CryptoQuant CEO’su Ki Young Ju tarafından vurgulandığı gibi, en son büyük Bitcoin alımının kurumsal yatırımcılar için önemli bir fiyat seviyesinde gerçekleştiğini belirtmekte fayda var. Young Ju, Ekim ayının başlarında, Coinbase’in kurumsal müşterileri tarafından tarihsel olarak tercih edilen bir seviye olduğunu belirtti.

Maartun’un Tesla yorumu doğru çıkarsa Bitcoin fiyatı önümüzdeki günlerde tekrar yükselişe geçebilir. Dikkat çekici bir şekilde, Tesla’nın geçen yıl Bitcoin alımının ortaya çıkması, Bitcoin’i 44 bin doların üzerine çıkartmıştı.

Bunun Coinbase tarafından varlıkların dahili bir hareketi olmadığına dair kesin bir bilgi olmadığını belirtmekte fayda var. Buna rağmen analistler verilerin kurumsal bir satın almayı işaret ettiğine inanıyor.

thecryptobasic.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin