Bitcoin SV ve NEM fiyat analizi: BSV ve SEM teknik görünümü
Bitcoin SV ve NEM fiyat analizi: BSV ve SEM teknik görünümü

Bitcoin SV ve Zcash fiyat analizi: BSV ve ZEC için teknik görünüm

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin SV’nin menzilinde hareket etmeyi sürdüreceği tahmin ediliyor ve 183 dolarlık direnç seviyesinin üzerinde bir kırılma olası görünmüyor. ZEC ise üst trend çizgisinin üzerine çıkmayı başardı, ancak fiyat yönünü tersine çevirebilir ve kanalın içerisine geri dönebilir.

Bitcoin SV (BSV) fiyat analizi

Bitcoin SV, 183 dolarlık direnci tersine çevirmeye çalıştı ancak son işlem seansında bir miktar düşüş kaydedildi. Kripto para birimi, 4 saatlik grafikte şamdanların 200-SMA’nın (yeşil) altına inmesiyle fiyat bir haftadan uzun süredir düşüş piyasasında.

On Balance Volume’a göre, satın alma baskısı sessiz kaldığından, BSV’yi üst tavanın üzerine çıkarmak için piyasanın genelinde gerçekleşecek bir ralliye ihtiyaç duyulacak. Piyasanın üreteceği bir baskı olmazsa BSV mevcut kanalı içinde ticaret yapmaya devam edecektir. Bollinger Bantları ayrıca oynaklığın düşük olduğunu ve piyasada güçlü bir ivme olmadığı için önümüzdeki birkaç seansta bir kırılma beklenmediğini gösteriyor.

Zcash (ZEC) fiyat analizi

Zcash, paralel kanalının üzerinde kırılmasına rağmen, fiyatın üst trend çizgisini yeniden test etmesi için son birkaç saatlik işlemde bir miktar düşüş görüldü. Stokastik RSI’nın düşüş eğilimi, ZEC’in kısa vadede kanalına geri dönebileceği anlamına da geliyor.

Diğer taraftan, sermaye ZEC’e doğru ilerledikçe Chaikin Para Akışı da sıfırın üzerine çıktı. Fiyat 97 dolarlık dirence doğru giderse yukarı doğru bir kırılma teyit edilebilir. Önümüzdeki birkaç oturum, ZEC’in gelecekteki yönü hakkında daha fazla netlik sağlayacak.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin