Bitcoin'de tahminleri tutan analist bu 4 altcoin için müjdeyi verdi
Bitcoin'de tahminleri tutan analist bu 4 altcoin için müjdeyi verdi

Bitcoin SV ve Waves fiyat analizi: BSV ve WAVES nereye gidiyor? Teknik göstergeler ne söylüyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin SV, düşen volatilite ve ticaret hacmi ile 216 dolardaki destek seviyesinin üzerinde konsolide olmaya hazırlanıyor olabilir. Waves ise yukarı yönlü bir çıkış için hazır görünüyor.

Bitcoin SV (BSV) fiyat analizi

4 saatlik grafikte Bollinger Bantları, geçen hafta önemli dalgalanma görülürken, hem volatilitenin hem de işlem hacminin son zamanlarda düştüğü gözlemleniyor.

216 dolarlık destekle çakışan %50 geri çekilme seviyesinin BSV’ye güçlü bir destek olarak hizmet etmesi beklenebilir. Bitcoin’in her iki yönde de önemli bir hareket görmemesi şartıyla önümüzdeki birkaç gün BSV’nin bu seviyenin üzerinde konsolide olduğunu görebilir. Bu durumda BSV, piyasalarda Bitcoin’i takip edecek.

Waves fiyat analizi

RSI, bir yükselişin devam etmekte olduğunun ve Stokastik RSI’nin henüz aşırı alım veya aşırı satım koşullarını göstermediğinin altını çizmek için nötr 50 bölgesinin üzerindeki seyrini sürdürüyor. Ancak 6,6 dolarlık direnç seviyesi son haftalarda inatçı. 7 dolara kısa bir yükseliş, güçlü satış baskısıyla karşılandı ve bu bir kez daha meydana gelebilir.

Aralık ayında WAVES 9,11 dolardan 5 dolara düştü. Ocak ayında toparlandı, ancak yine de 5 dolar ile 6,6 dolar aralığına sıkıştı ve daha uzun vadeli zaman dilimlerinde bir yükseliş trendi oluşturamadı.

AMBCrypto analistlerine göre 6,6 dolarda gelecek bir ret, 5,8 dolarlık bölgeyi long pozisyonlara girme fırsatı haline getirebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin