Bitcoin SV (BSV) ve Compound (COMP) fiyat analizi: Günün dikkat çeken altcoinlerinde gidişat nasıl?
Bitcoin SV (BSV) ve Compound (COMP) fiyat analizi: Günün dikkat çeken altcoinlerinde gidişat nasıl?

Bitcoin SV ve Cosmos fiyat analizi: BSV ve ATOM için sıradaki durak neresi olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin grafiklerde yüzde 10’luk bir düşüş yaşarken altcoinler de geriliyor. Bu düşüş tek tip olmamakla birlikte, Bitcoin SV ve Cosmos gibi popüler altcoinlerin tümü fiyatlarının değer kaybettiğini gördü ve bazıları yüzde 11’e varan kayıplar kaydetti.

Bitcoin SV (BSV) fiyat analizi

Bitcoin SV fiyatı son 24 saat içinde yüzde 7’ye yakın düştü. Kripto para bu haberin yazıldığı sırada 3,3 milyar doların üzerinde bir piyasa değeri ile 179,2 dolardan işlem görüyor. BSV için bir yükseliş trendi başlayacaksa, fiyatı 185 ve 198 dolar olmak üzere iki güçlü direnç seviyesiyle savaşmak zorunda kalacak. Bununla birlikte, fiyat düzeltmesi devam edecekse 170 ve 159 dolarlık desteklere güvenebilir.

Her ikisi de kripto paranın fiyatı için düşüş eğilimi gösterdiğinden, BSV’nin teknik göstergeleri tarafından ilk desteğine bir hareket öngörüldü. MACD göstergesi, RSI göstergesi aşırı satım bölgesine daha yakınken düşüş eğilimi gösterdi.

Haberler tarafına bakıldığında Bitcoin SV’den Craig Wright, telif hakkı ihlali iddiasıyla Bitcoin teknik incelemesini kaldırmak için iki web sitesine (Bitcoin.org ve Bitcoincore.org) yasal uyarılar gönderdi.

Cosmos (ATOM) fiyat analizi

Cosmos, CoinMarketCap’ın listesinde 1,5 milyar dolarlık piyasa değeri ve 7,5 dolarlık işlem fiyatı ile 26. sırada yer alıyor. Kripto para yavaşça geri dönmeden önce gün boyunca yüzde 9 fiyat düşüşü kaydetti. ATOM’un alım satım fiyatı, o zamandan beri aynı yukarı doğru hareket ederek, 7 dolardaki desteği test etmeye çok yaklaştı. Yükseliş trendi sürerse ATOM yakında 8,8 dolarlık fiyat aralığı civarında bir dirençle karşı karşıya kalabilir.

Kripto para için Bollinger Bantları önemli ölçüde genişliyor ve fiyat oynaklığının altını çiziyor. Bu durum yükseliş trendinin güçlü kalmasını sağlamasına yardımcı olabilir. RSI göstergesi de aşırı satım bölgesinden uzaklaşarak nötr bölgeye doğru hareket ediyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin