Bitcoin SV (BSV), Bitcoin Cash ağının bir forku olarak doğdu

Bitcoin SV (BSV) ilk 10’a yerleşti: Bakın hangi kripto paraları geride bıraktı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İlk 10’da CoinMarketCap’ın görüntülediği yeni bir sanal para birimi var gibi görünüyor. Bitcoin SV (BSV) şu anda piyasa değeri 1,96 milyar dolar olan 7. büyük sanal para birimi. Şaşırtıcı bir şekilde, 9. pozisyona taşınan Tether’dan daha yüksek bir piyasa değerine sahip.

Bitcoin SV, Monero ve Litecoin’i geride bıraktı

Bu şaşırtıcı bir olay, çünkü ilk 10’da Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH) ve Bitcoin SV (BSV) olmak üzere üç farklı Bitcoin versiyonu var. Reddit kullanıcısı Rewoomantle’e göre, bu durum gülünç. Rewoomantle, Reddit’te pazarın nasıl çalıştığını anlayamadığını söylediği bir yazı yazdı.

Bitcoin SV, Monero ve Litecoin gibi pazardaki farklı yüksek kaliteli projeleri geçmeyi başardı. Rewoomantle, Monero’nun pazarda önemli bir proje olduğunu ve bunun toplum tarafından finanse edildiğini açıklıyor. Ayrıca, Monero da kripto pazarında en iyi mahremiyet odaklı kripto paralardan biri olarak kabul edilir.

Bitcoin SV ile gelecekte neler olacak?

Rewoomantle, konuya yönelik şunları yazdı:

Monero, toplum tarafından finanse edilen, çoğu insanın kabul ettiği en iyi mahremiyet odaklı kripto paralardan biri ve aslında Bulletproofs’ten sonra Bitcoin işlem ücreti ile ölçülebilen en kaliteli bir proje.

Daha sonra Rewoomantle, ilk 10’dan merkezi madenciliğe sahip bir kripto para biriminin benimsenme ile “fırlatıldığını” söyler. Bu Reddit kullanıcısı tarafından başlatılan yazı, piyasanın mevcut durumunu eleştiren ve Bitcoin SV ile gelecekte neler olacağı konusunda fikirlerini paylaşan kişilerin birkaç yorumunu aldı.

Bitcoin SV (BSV), Bitcoin Cash ağının bir forku olarak doğdu

Bitcoin SV, Bitcoin Cash ağının bir forku olarak doğdu. 15 Kasım’da Bitcoin Cash, Bitcoin ABC ve Bitcoin SV’nin tek BCH ağı olarak savaştığı bir ağ güncellemesi yaşadı. Ancak, Bitcoin SV, Bitcoin ABC’ye karşı hash savaşına devam edemedi. Bu nedenle, Bitcoin SV destekçisi Craig Wright, Bitcoin ABC’nin tekrar korumayı uygulayabileceğini ve her iki ağın da pazarda rekabet edebildiğini açıkladı.

Bitcoin SV (BSV) haftalık fiyat grafiği
Bitcoin SV (BSV) haftalık fiyat grafiği

Şu anda, her BSV tokeni 112 dolar karşılığında satın alınabilir. Son 24 saat içinde, bu kripto para %21’den fazla büyüdü ve yazım sırasında %15 oranında artış görüyor. Piyasadaki diğer kripto paraların çoğu ise son 24 saat içinde düşüş eğilimi ile işlem yapıyor.

Bitcoinexchangeguide

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin