Bitcoin son durum: Fiyat hareketlerinde iyileşme olacak mı?

Bitcoin son durum: Fiyat hareketlerinde iyileşme olacak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin, dolar karşısında 22.200 dolarlık bölgeden düşme eğilimine sürdürdü. Bitcoin son duruma baktığımızda Eylül ayının ilk haftasını da iyi geçirmedi.

Bitcoin fiyat analizi, beklenen yukarı yönlü momentuma henüz sahip olamadı. Fiyat, son birkaç seans için 20.000 doların altında konsolide edildi. Ancak daha düşük seviyede tutmak, satıcıların güç kaybettiği anlamına gelebilir.

Bitcoin son durum: Fiyat yeni bir ticaret sinyali arıyor

Bitcoin fiyatı, %24’lük bir yükseliş olan 25.200$’lık yüksek salınımlardan 28 Ağustos’ta 19.552.06$’lık en düşük salınım seviyelerine kadar tam bir döngüde geri çekildi.

Bitcoin son durum; BTC yeni seriye sessiz bir seviye ile başladı. 20.460 dolar ile 19.650 dolar gibi çok dar bir ticaret aralığında işlem gördü. Fiyat, 19.000 doların üzerinde güvenilir bir destek oluşturdu.

Diğer yandan günlük grafikteki Bitcoin fiyat analizi, 22.000 dolara doğru olası bir toparlanma olduğunu gösteriyor.

Bitcoin için umut beslemek doğru mu?

Gün içi en yüksek 20.052$’ı etiketledi. Bununla birlikte, boğalar kazanımları sürdüremedi ve daha düşük seviyelere çekildi. Buna rağmen son 24 saatte işlem hacmi %15 arttı.

Bununla birlikte, önceki fiyat hareketine baktığımızda, 19.500 dolar civarında önemli bir destek buldu. Bitcoin son durum için ayrıca, Doji mum çubuğunun oluşumu yatırımcılar arasında kararsızlığa işaret ediyor.

Son dokuz gün boyunca boğalar söz konusu destek seviyesini başarıyla koruyor. Piyasa yapısı aşırı satmayı sürdürüyor. Kapanış bazında psikolojik 20.000 doları delecek yeni bir satın alma baskısı beklenebilir.

Ardından, piyasa katılımcıları 30 Ağustos’un en yüksek seviyelerini 20,592,02 dolardan çıkaracak. Yükselişte, ters engel, 21 günlük kritik üstel hareketli ortalama 20.800 $’a yerleştirildi. Bu aynı zamanda %0.23’lük bir Fibonacci düzeltmesine denk geliyor.

Son olarak, 19.500 dolarlık geçerli desteğin altında bir kırılma, olumsuzluğun devam etmesini sağlayabilir. Satıcılar önce 19.000$’ın, ardından en son Haziran ayında görülen seviyeler olan 17.689 dolara gitmek isteyebilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin