Bitcoin son durum BTC haftaya nasıl başladı?

Bitcoin son durum: BTC haftaya nasıl başladı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Lider kripto para birimi, yeni haftaya 50.000 doların altında başladı. Bir türlü 50K direncini geçemeyen BTC yeniden aşağıya doğru yönünü çevirdi. Haftanın ilk iş gününde negatif görüntü çizen kripto para birimi, altcoinleri etkisi altına aldı. Piyasanın geneli yeniden aşağıya doğru kendini saldı. Bitcoin son durum ise 49.000 doların altında işlem görüyor.

Bitcoin, ABD Doları karşısında direnç bölgesini temizlemek adına önemli mücadele veriyor. Kritik nokta ise 50.000 doların altında uzun süre kalması olacak. Eğer Bitcoin 50K altını benimser ise büyük düşüşler gelebilir. Hali hazırda fiyat 49.000 doların altında işlem görüyor. Bu fiyat 100 saatlik basit hareketli ortalamanın altında kalmasına neden oluyor.

Bitcoin son durum grafiği için haftalık bakış yaptığımızda da veriler negatif yorumlanıyor. BTC, haftalık kapanışı 50.000 doların altında yaparak düşüş yönünde yeni bir yetim gerçekleştirdi. Daha önceleri 60.000 doları kıramayan Bitcoin sert bir aşağı çekilme yaşamıştı. Şu ani ise ikinci direnç bölgesi olan 50K bölgesinde. Buradaki direncin kırılmaması 40K seviyelerini masaya getirebilir.

Bitcoin son durum Destek ve direnç seviyeleri

Bitcoin son durum: Destek ve direnç seviyeleri

Piyasanın en değerli varlığı 47.000 dolar desteğini koruyarak işlem görüyor. Bir toparlanma dalgası gösterse de 50K altında kalarak riski sürdürüyor. Sabah saatlerinde 49.000 doların üzerine çıkmayı başardı. Ancak bu seviyeler oldukça kısa sürdü. Dün gece saat 02.15 ile 5 mum kırmızı yaktı. 15 dakika içinde yaktığı mumlar ile bir anda 48.500 bölgesi görüldü. 

BTC, piyasa değeri ise halen 1 trilyon doların altında izliyor. Ortalama olarak 920 milyar dolar bir market değerine sahip. Hacim girişlerinde de beklenen bir artış henüz yaşanamadı. Bitcoin son durum için destek ve direnç seviyeleri şu şekilde:

  • 47.000 ve 48.400 dolar destek seviyeleri
  • 50.800, 50.000 ve 49.200 dolar direnç seviyeleri
  • Saatlik MACD bölgesinde düşüş yavaş yavaş hız kazanıyor

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin