Bitcoin son durum: BTC 17.000 dolara düştükten sonra geri dönüşünü tamamladı mı?

Bitcoin son durum: BTC 17.000 dolara düştükten sonra geri dönüşünü tamamladı mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Oldukça sıkıcı geçen 3 günün ardından Bitcoin, önemli bir geri dönüşe imza attı. Ancak bunu şimdilik söyleyebiliriz. Tam bir geri dönüş için önündeki bazı direnç noktalarını geçmesi gerekecek. Geçtiğimiz günlerde şu zamana kadar yaptığı dip ile 4x bir kaybetmenin eşiğine girdi. Peki Bitcoin son durum için neler söylenebilir?

Geçtiğimiz hafta Cuma günden bu yana 3 günlük kan banyosunun bilançosu gerçekten ağır oldu. Kimsenin beklemediği şekilde bir kırmızı piyasa ortaya çıktı. Ancak 3. günün sonunda haftalık kapanış pozitif gerçekleşti. Bu da umut ışığı yeşertti.

Kripto para piyasasındaki satış, ilk kripto paranın fiyatını 2017’nin tüm zamanların en yüksek seviyesinin altına itti Piyasa, özellikle “kırılmaz” denilen 19.000 dolarlık desteğin altına sarktı. Kimse bu kadar güçlü bir düşüş beklemiyordu. Neyse ki BTC, 20.000 dolar eşiğinin üzerine çıktı.

Bitcoin son durum: Geri dönüş konuşmaları erken mi?

Çoğu bireysel ve kurumsal yatırımcı, Bitcoin ağının 7 milyar dolarlık muazzam bir kayıp yaşadığı hafta sonu işlem seansında teslim olduklarını gösterdi. Beklenmedik geri dönüş çoğunlukla merkezi borsalarda satış hacmi eksikliğinden kaynaklandı.

Dünkü işlem seansında, Bitcoin 21.000$’lık kısa vadeli direnci kırdı. Ancak daha sonra hızla 20.000$’ a geri çekildi. Fakat daha fazla altına gitmeyen BTC, 20.550 dolarda günlük kapanış yaptı. 

Ne yazık ki, hacim profili, çoğu piyasa katılımcısının, aralarında korku hala hüküm sürmesi nedeniyle, piyasaya önemli fonlar itmeye henüz hazır olmadığını gösteriyor. Three Arrows Capital, Celsius ve diğerleri gibi kurumsal yatırımcıların tasfiye hacmine göre, potansiyel olarak yaklaşan kısa vadeli ralli büyük olasılıkla piyasada bir bıçak yakalayacak olan bireysel traderlar tarafından başlatılacak.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin