Bu veriler kripto piyasasını ateş topuna döndürdü!

Bitcoin son durum: 50 günlük EMA, 40 bin doları mı çağrıyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Lider kripto para birimi, geçtiğimiz günlerde gösterdiği performansın acısını çıkarıyor. Bitcoin fiyatı, birkaç gün sonra ilk defa 45.000 ve 44.000$ seviyesini devirdi. Fed tutanakları öncesinde streslenen BTC, aşağı yönlü hareketleri hızlandırmıştı. Fed’in şahin görünümü piyasaları önemli ölçüde etkiledi. Peki Bitcoin son durum için neler söylenebilir?

BTC fiyatı, iki günlük sürekli satıştan sonra biraz teselli buluyor. Konsolidasyondan sonra fiyat, onu acil destek seviyesine itti. Artan bir satış baskısı yangını iyice körükledi. Ani bir kurtuluş Bitcoin için şart olacak..

Haber esnasında BTC/USD paritesi, gün için %1 artışla 43.800 dolar bölgesinden işlem görüyor. CoinMarketCap’e göre, piyasa değerine göre en büyük ve en ünlü kripto para birimi, 24 saatlik işlem hacmini 36.769.720.188$’da tutuyor.

Bitcoin son durum: Yatay işlem sürüyor mu?

Günlük grafikte, BTC fiyatı 50 günlük EMA’nın (Üssel Hareketli Ortalama) 43.064$ civarında seyrediyor. Fiyattaki bu durma, 200-EMA’nın bir başka kritik hareketli ortalamasını zaten dilimlediği için büyük önem taşıyabilir.

Bitcoin son durum için şunu kıstas almak belki doğru olabilir: eğer fiyat seansın düşük seviyelerini sürdüremezse, o zaman 22 Mart’ın en düşük seviyeleri olan 40.885 dolara ulaşacaktır. Ayrıca, sürekli bir satın alma baskısı bir sonraki desteği 37.500 dolarda bulabilir.

Aksine, 43.700 dolara yakın konsolidasyon, 45.000 dolara kadar başka bir artışı tetiklemenin anahtarı olabilir. Buna ek olarak, daha iyimser bir yükseliş görünümünde, BTC’nin fiyatı 48.124$’lık salınım zirvelerini uzatabilir ve yeniden test edebilir.

Bitcoin son durum, BTC alıcıları günlük kapanış bazında seviyeyi koruyabilirlerse, bir sonraki psikolojik 50.000 doları yeniden yakalamaya çalışacaklar.

Teknik göstergeler

RSI: Günlük Göreceli Güç Endeksi, 4 Nisan’da ortalama çizgisinin altına düştükten sonra 50 işaretinin altında mücadele ediyor. Bu, satış baskısının varlığını gösteriyor.

MACD: Hareketli Ortalama Yakınsama ve Iraksama, artan aşağı yönlü momentum ile orta çizginin altında seyrediyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin