Bitcoin son 6 ayın zirvesine ulaşırken tasfiyeler dikkat çekiyor!
Bitcoin son 6 ayın zirvesine ulaşırken tasfiyeler dikkat çekiyor!

Bitcoin son 6 ayın zirvesine ulaşırken tasfiyeler dikkat çekiyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin, 26.000 dolar seviyesini aşarak yılın en yüksek seviyesine ulaştı ve kripto boğalarının yoğun ilgisine maruz kalıyor. Lider kripto para birimi bugün erken saatlerde Bitstamp borsasında 26.553 dolar ile zirve yaptı. Bu, dünyanın en büyük kripto para birimi için yılın bugüne kadarki en yüksek seviyesine işaret ediyor.

Kripto analiz platformu Coinglass tarafından sağlanan verilere göre, kripto ayıları son 24 saat içinde toplam 314.24 milyon dolara ulaşan önemli sayıda tasfiye ile zor bir gün geçirdi. Tasfiye olan pozisyonların %83,01’i satış (short) pozisyonlarıydı.

Bildirilen işlem hacimlerine göre dünyanın en büyük borsası olan Binance, 99.92 milyon dolarla en yüksek tasfiye sayısına sahip oldu ve bunların %77,38’i kısa vadeliydi. OKX, 76.98 milyon dolar ile ikinci en yüksek tasfiye sayısına sahip oldu ve bunların %89,62’si açığa satış oldu.

Kripto para biriminin yeniden yükselişi, Amerika Birleşik Devletleri bir bankacılık krizi yaşarken geliyor. Silicon Valley Bank’ın çöküşü ve Signature Bank’ın ele geçirilmesi, piyasada yaygın paniğe neden oldu.

Bitcoin, finansal kargaşa zamanlarında güvenli bir liman varlığı olarak görüldü ve son bankacılık krizi, fiyat rallisine destek oldu. Kripto para birimi, Temmuz 2022’den bu yana ilk kez 26.000 doların üzerinde el değiştiriyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin