Bitcoin, son 11 yılda kaç kere en iyi performans gösteren varlık oldu?
Bitcoin, son 11 yılda kaç kere en iyi performans gösteren varlık oldu?

Bitcoin, son 11 yılda kaç kere en iyi performans gösteren varlık oldu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Kralı Bitcoin (BTC)  son on bir yılın altısında en iyi performans gösteren varlık oldu. Bu, Pantera Capital CEO’su Dan Moorehead tarafından paylaşılan verilere göre.  toplamda bir kripto para biriminin son on bir yılın dokuzunda en iyi performans gösteren varlık olduğunu vurgulandı.

Moorehead, mevcut ‘sınırsız para basımı çağının’ dijital varlıkların geleneksel olanlardan daha iyi performans göstermesinin ana nedeni olduğunu açıkladı.

Kesin yorumu, Bitcoin’in son on bir yılın altısında en iyi performans gösteren varlık olduğuna işaret eden verilerle birlikte aşağıda bulunabilir.

Bununla bile, bir kripto para birimi, son on bir yılın dokuzunda en iyi performans gösteren para birimi olmuş durumda.

Sınırsız para basımı çağında, kağıt paralar geçerliliğini yitirmeye mahkum.

Haftalık Kapanış Sırasında Bitcoin’in 35 Bin Dolarlık Desteği Çok Önemli Olacak

Fiyatla ilgili olarak, Bitcoin, dün 15 Ocak’ta 35 bin dolarlık destek bölgesine kısa bir süre düştükten sonra şu anda 37.500 dolardan işlem görüyor. İkinci etkinlik sırasında, Bitcoin, yukarıda belirtilen 35 bin dolarlık destek bölgesinin üzerine geri dönmek için savaşmadan önce 34.376 dolara kadar düştü.

Bitcoin’in sıkıntıları henüz sona ermedi, çünkü BTC yarın, 35 bin dolarlık destek alanının büyük olasılıkla tekrar test edileceği haftalık kapanışla karşı karşıya kalacak. Bu destek alanının başarısız olması, Bitcoin’in çok önemli 32.000 – 30.000 $ destek bölgesine geri dönmesine neden olabilir.

Bitcoin Boğa Piyasasında

Ancak, boğa piyasasında Bitcoin düzeltmeleri sağlıklıdır. Kısıtlı düzeltmeler, Bitcoin’in yükselmeye devam etmek için ek ivme kazanmasına izin veriyorlar. Bitcoin’i çevreleyen yükseliş en iyi şekilde Deribit tarafından Aralık 2021 BTC opsiyonlarına 400 bin dolarlık kullanım fiyatını ekleyerek sergiliyor. Böyle bir hareket, yalnızca BTC’nin bu yıl 400.000 $ ‘ı kırmasını bekleyen bazı tüccarlarla bu tür opsiyon sözleşmelerine talep olduğu anlamına gelebilir.

Aşağıda Deribit’in Bitcoin opsiyon sözleşmelerine yeni 400 bin dolarlık işlem fiyatını açıklayan bir tweet’i görebilirsiniz.

ethereumworldnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin