Bitcoin Short pozisyonları rekor düzeyde kalmaya devam ediyor: İşte o rapor…

Bitcoin Short pozisyonları rekor düzeyde kalmaya devam ediyor: İşte o rapor…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Lider kripto para birimi için gelen raporlar sermaye oranlarını gösteriyor. Uzun süreli izlenen pozisyonlardaki görünüm işin boyutunu daha iyi ortaya çıkarıyor. Bu süre zarfında Bitcoin Short pozisyonları rekor seviyelerde kalmayı sürdürüyor. Peki bu düşüş yönündeki tahminleri güçlendiriyor mu?

Normal olarak Long Bitcoin fonları çıkışlar görmeye devam ediyor. Ancak kripto araştırma ve yatırım firması CoinShares’ten yeni veriler farklı bir durumu gösteriyor. Sermaye rekor oranda Bitcoin Short pozisyonları için BTC fonlarına akış gözlemledi.

CoinShares’in en son dijital varlık fonu akış raporuna göre, Short Bitcoin yatırım fonları (Bitcoin fiyatı düştüğünde değeri artan fonlar) geçen hafta 18 milyon dolarlık girişe sahne oldu.

Bitcoin Short pozisyonları için girişler arttı

Geçen hafta yapılan 18 milyon dolarlık giriş pek çok kişinin gözünden kaçmış olabilir. Ancak CoinShares bu durumu raporlarında açıkladı. Ayrıca bu kategori için şimdiye kadar kaydedilen en büyük haftalık giriş oldu. Girişler, Short Bitcoin fonlarındaki yönetim altındaki toplam varlıkları (AUM) 158 milyon dolar seviyesine getirdi.

Aynı zamanda, veriler, Bitcoin fiyatı yükseldikçe değeri artan geleneksel bitcoin fonlarının 11 milyon USD çıkış gördüğünü gösterdi.

Bitcoin Short pozisyonlarında bir giriş yaşanmasına karşın Long pozisyonları da önemli girişler kaydetti. Genel olarak, hem Long hem de Short kripto yatırım fonları, bu hafta içinde 9.2 milyon ABD doları giriş kaydetti. Ancak bu girişlerin büyük çoğunluğunu Short Bitcoin fonları oluşturuyor.

Son olarak raporda Short Bitcoin ürünlerine büyük akışlar hakkında yorum yapan CoinShares, Fed’in Jackson Hole’daki son toplantısında ABD Federal Rezerv (Fed) başkanı Jerome Powell tarafından ifade edilen “çok daha şahin bir görüş” izlediğini söyledi. Raporda, şahin tonun “bazı yatırımcılar tarafından beklenmedik” olduğu görülüyor. Bu da Bitcoin Short pozisyonlarını daha fazla tetikliyor.

cryptonews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin