Uzman analist açıkladı: 2019 Bitcoin sezonuna benzer grafikler oluşmaya başladı!
Uzman analist açıkladı: 2019 Bitcoin sezonuna benzer grafikler oluşmaya başladı!

Uzman analist açıkladı: 2019 Bitcoin sezonuna benzer grafikler oluşmaya başladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin kırılmasının ve ardından 47.000 dolara yükselmesinin ardından, kıdemli yatırımcı Peter Brandt dahil olmak üzere çeşitli kripto piyasası analistleri, ilk kripto para biriminin gelecekteki potansiyel hareketiyle ilgili düşüncelerini ve analizlerini dile getirdiler.

Bitcoin 47.000 dolara fırladı

Sağlanan çizelgeye göre, Brandt, kripto para biriminin 4.000 ve 8.000 dolar civarında işlem gördüğü zamanlarda gördüğümüz gibi, Bitcoin için benzer bir fiyat hareketi bekliyor. O zamanlar BTC, simetrik aralıktan benzer bir kopuş yaşamıştı.

2019’daki kırılmanın ardından, Bitcoin yaklaşık %20 kazandıktan sonra artan aralığa girdi ve bu da varlığı yeni yerel zirvelere taşıyan başka bir kırılmayla sonuçlandı.

Oldukça benzer tarihsel hareketler göstermesine rağmen, deneyimli yatırımcı topluluğu grafiklerin geleceği tahmin edemeyeceği konusunda uyardı. Sağlanan çizelgeler ve stratejiler, yalnızca uygun risk yönetimi gerektiren ticaret programları ve stratejileri içinde faydalıdır.

Uyarı, büyük olasılıkla, piyasadaki topluluk aşırı derecede yükselişe geçtiğinde piyasadaki açgözlülük aşamasına atıfta bulunur. Burada uzun süreli bir sıkışma ve ani bir çarpma olasılığı katlanarak artıyor.

Bitcoin piyasa performansı

TradingView tarafından hazırlanan grafiğe göre, Bitcoin yükselen bir aralığın direnç çizgisini başarıyla geçti ve şu anda 47.000 dolar civarında konsolide oluyor. Günün en yüksek seviyesi 47.800 dolar.

Bitcoin Chart

Aralık sınırını aşmanın yanı sıra BTC, Aralık 2021’den bu yana güçlü bir direnç görevi gören 200 günlük üstel hareketli ortalamada da hareket etti. Yazının yayınlandığı sırada Bitcoin tam olarak 47.000 dolardan işlem görüyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin