Bitcoin sert dalgalanmalar yaşarken bu altcoinlere dikkat!
Bitcoin sert dalgalanmalar yaşarken bu altcoinlere dikkat!

Bitcoin sert dalgalanmalar yaşarken bu altcoinlere dikkat!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin ve büyük altcoinlerin çoğu kayıp görürken, kripto piyasa değeri bir günde 100 milyar dolar düştü.

Olumlu hafta sonundan sonra, Bitcoin 60.000 dolarda reddedildi ve 57.000 dolara düştü. Her ikisi de tüm zamanların en yüksek seviyelerini kaydetmeye devam eden CRO ve Elrond hariç, çoğu altcoin de kırmızıda işlem görüyor.

Bitcoin 60 bin dolarda reddedildi

BTC fiyatı zirveden %20 düşüşle 56.000 doların altında seyrettiği birkaç günün ardından hafta sonu bir miktar toparlanmaya başlamıştı.

BTC cumartesi günü yaklaşık 3.000 dolar yükseldi ve hatta pazar günü 60.000 dolara yaklaştı. Ancak, bu seviyeyi kırmayı başaramadı ve fiyatı aşağı itti.

Sadece birkaç saat içinde BTC birkaç bin dolar düştü ve 57.000 doların altında değerlendi. Yeni haftanın başlamasıyla yine iyi bir sıçrama yaşayan fiyat şu anda 58.000 dolara yakın.

Bununla birlikte, BTC’in piyasa değeri 1,1 trilyon doların çok altına düştü ve altcoinler üzerindeki hakimiyeti %42’nin biraz üzerinde kaldı.

CRO ve EGLD yeni zirveler görüyor

Çoğu altcoin, son birkaç gün içinde BTC’nin performansını taklit etti, bu da bugün düşüşte oldukları anlamına geliyor. Ethereum dün 4.350 doların üzerine çıktı, ancak %3’lük bir düşüş onu 4.200 dolara geri çekti.

Binance Coin (-%1.7) 575 dolara, Cardano (%-3.5) 1,8 dolara düştü. Ripple, Polkadot, Dogecoin, Shiba Inu ve Terra’dan ise daha fazla kayıp geldi.

Solana (%3) ve Avalanche (%1) yeşilde ilk 10’dan sadece iki kripto para. AVAX, sık sık ATH’lere dokunarak etkileyici performansına devam ediyor.

Crypto.com’un yerel tokeni de %11 gibi devasa bir oranın ardından 0,7 doların üzerinde yeni bir grafik çizdi. Elrond (EGLD) %23 hızla yükseldi ve yeni bir zirveye ulaştı.

Voyager Token (%13), Flow (%12), IOTA (%12), Curve DAO Token (%11), Secret (%10), Oasis Network (%10) ve Stacks’tan (%10) daha fazla fiyat artışı görülüyor.

Buna karşılık, GALA (%-20), Arweave (%-13), Kadena (%-12), Nexo (%-10), Immutable X (%-8), KuCoin Token (%-8) ve Tezos ( -7%) bir günde en çok kaybedenler.

Kripto para piyasası değeri, dünkü zirveden bu yana günde yaklaşık 100 milyar dolar düştü ve şu anda CoinGecko’da 2,7 trilyon dolar.

Bitcoin sert dalgalanmalar yaşarken bu altcoinlere dikkat!

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin