Kripto piyasası yeni haftaya nasıl başladı? Fiyatlanmalarda son durum…

Bitcoin satış sinyali 2021 yılından bu yana sürüyor: Satış daha çok gelecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasası bundan önce birçok fırtınayı atlatmış olsa da, bazı kripto uzmanları FTX’in ölümünün ekosistem çapında çok daha büyük bir çöküşü tetikleyebileceği konusunda uyardı. 

Bazı borsa platformlarında para çekme girişiminde bulunurken sorunlarla karşılaşan kullanıcıların raporlarına işaret ediyorlar. Böyle bir çöküşün önlenip önlenemeyeceği sorulduğunda Hosp, bunun esas olarak FTX/Alameda serpintisinin ikincil sonuçlarının boyutuna bağlı olacağını söyledi.

Kripto para birimi sektörü, piyasa değerini 2020’den bu yana en düşük seviyelere düşüren FTX kaynaklı krizden henüz kurtulamadı. 2021’den bu yana Bitcoin satış sinyali en güçlü yanını gösterdi.

Bitcoin satış sinyali
Bitcoin satış sinyali

Bitcoin satış sinyali daha fazla satışı tetikliyor mu?

3 günlük zaman diliminde Bitcoin’in fiyat hareketlerini gözlemleyen TradingShot uzmanları, bugün paylaştıkları gibi geçen haftadan bu yana bir Ayı Haçı oluşturan hareketli ortalama yakınsama sapmasına (MACD) dikkat çekti.

Analistler ayrıca şunları açıkladı:

“Mart 2021’den bu yana, bu dizilişi dört kez daha yaşadık. Bunların tümü yeni bir düşük sağladı. 16 Eylül 2021, Cross “yalnızca” -%18’lik bir düşüşle sınırlıydı. Ancak diğer üçü muazzam -%50, -%52 ve -%57 düşüşler sağladı.”

Bugünkü Ayı Haçı mumundan “standart” -%50’lik bir düşüşün, fiyatı şüphesiz çok büyük bir psikolojik seviye olan 10.000$ bariyerinin biraz altına çekeceği sonucuna vardılar. BTC’nin 3D MA50’sinde (mavi trend çizgisi) reddedildiğini, son MACD Bearish Cross’tan ve -%57’lik düşüşten önce 2022 Mart sonu/Nisan başında reddedildiğini ekleyin.

Bitcoin teknik analizi

Bitcoin satış sinyali teknik analiz (TA) özeti, hareketli ortalamaların (MA) 12’de “güçlü satışı” (2’de “al” ve 1’de “nötr”e karşı) göstermesi nedeniyle “sat” bölgesinde dururken, osilatörler bölgede kalmaya devam ediyor. 9’da ‘nötr’ ve sırasıyla hem ‘sat’ hem de ‘al’ için yalnızca 1 olarak dikkat çekiyor.

Bitcoin, günde %1,64 artışla, ancak önceki yedi gün boyunca hala %2,87 düşüşle 16.800 dolardan el değiştiriyor. Bu Bitcoin satış sinyali için dalgalı bir haftalık model olduğunu gösteriyor.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin