Zincir verileri: Ethereum yatırımcıları uzun vadede ETH’ye güveniyor
Zincir verileri: Ethereum yatırımcıları uzun vadede ETH’ye güveniyor

Bitcoin, Ripple ve Ethereum ayı piyasasından uzaklaşıyor: HODLers’a bir şans veriliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasası, bir kez daha tek haneli büyüme ile toparlanmaya başladı. Geçen hafta, lider kripto paralar Bitcoin, Ripple ve Ethereum için zorlu bir hafta oldu ve kripto paralar sırasıyla %3,7, %7,7 ve %4,3’lük yüzdelerle değer kaybetti.

Bitcoin (BTC) fiyat grafiği
Bitcoin (BTC) fiyat grafiği

Bitcoin, Ripple ve Ethereum momentumu tersine çeviriyor

Önde gelen kripto para birimi, geçtiğimiz 2 gündür devam eden yan hareketin kırıldığını gösteriyor ve 4.000 dolar seviyesinde işlem yaptıktan sonra 4.188 dolar seviyesine doğru yukarı yönlü bir hamle yapıyor. Bu, 4.200 dolar değerindeki düşüşün, kripto parayı 4.000 doların altına taşıdığını gösteriyor. Kripto para bu hafta 29 Kasım’da 4.410 dolar ve 25 Kasım’da 3.600 dolar gibi düşük bir rakam gördü.

Ripple (XRP) fiyat grafiği
Ripple (XRP) fiyat grafiği

En büyük ikinci kripto para birimi XRP, 0,32 dolar seviyesine düşmeden önce, haftanın başında 0,40 dolar seviyesinin etrafında işlem görüyordu. Bunu daha sonra 29 Kasım’da tekrar 0,35 dolara düşürmeden, bunu haftanın performansına işaret eden 0,40 dolarlık bir seviye izledi. Bunu daha sonra yana doğru hareket izledi ve kripto para şu anda tekrar 0,40’a işaret ediyor.

ETH fiyatı şu anda 120 dolarlık bir zemini geri almaya çalışıyor

Ethereum’un sert bir hafta geçirdi. Bu hafta 100 dolar ile 125 dolar arasında işlem gördü ve en düşük değerini 25 Kasım’da kaydetti. Kripto para, bu yılki en düşük fiyatı olan 100 doları 24 ve 25 Kasım’da gördü. Ethereum’un, 29 Kasım’da en yüksek seviyesi olan 125 dolar seviyesini gördü.

Ethereum (ETH) fiyat grafiği
Ethereum (ETH) fiyat grafiği

ETH fiyatı şu anda 120 dolarlık bir zemini geri almaya çalışıyor ve bu da 25 Kasım’da 100 dolara kadar bir düşüş haricinde, hafta boyunca büyük ölçüde kısıtlanmış hareketin dışına çıkıyor. ETH ayı piyasasından uzaklaşıyor, boğalar momentumu geri alma ve HODLers’a bekledikleri şeyi gösterme şansı veriyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin