Bitcoin retest için istekli gibi: Boğalar ise yukarıya taşımanın mücadelesini veriyor!

Bitcoin retest için istekli gibi: Boğalar ise yukarıya taşımanın mücadelesini veriyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Çalkantılı bir kasım ayının bitmesine sadece 3 gün kaldı. Çarşamba günü kasım aylık kapanışla beraber son bulacak. Ancak yaşananlar ilkbaharın mayıs ayını hatırlatıyor. Ayıların çok aktif olduğu bu dönemde Bitcoin retest için daha fazla ön plana çıkabilir.

Boğalar, lider kripto para birimini yukarı taşımaya çalışırken, ayılar Bitcoin restest için yeniden aşağıya sürüklemek istiyor. Bu yüzden haftalık ve aylık yapılacak olan kapanışlar artık daha fazla önemli olmaya başladı.

Uzun vadeli Bitcoin yatırımcıları, son zamanlarda satışlarını artırdı. Bu, kripto para biriminin fiyatının daha da düşmesine neden olabilir. Bitcoin’in fiyatı, basın zamanında, önceki hafta %2 düşerek 16.220 dolar civarında seyrediyor. Ayrıca kripto para biriminin değeri son bir aylık döneme göre çift hanelerde kaldı.

Ayılar Bitcoin retest etmesine yardımcı olmak istiyor

BTC fiyatının haftalık düşük seviye olan 15.500 $’dan 17.000 $’a yükselmesiyle piyasadaki rahatlama sıçramasına rağmen, kripto piyasası Bitcoin (BTC) fiyatını etkileyen belirsiz ve çalkantılı bir durumda olmaya devam etti. 

Ayılar yeniden devreye girerek satış yaptı ve çok güçlü bir yükseliş gösterdikten sonra haftalık 16.500 $’lık kritik bir alanın altında kapattı.

Şimdi ise Bitcoin retest için 14.000 dolar masada kaldı. BTC fiyatı önceki aylık seviyesinin altına düşerse 14.000$’lık bölgeyi yeniden test edeceğine dair söylentiler kuvvetlendi.

Teknik veriler

BTC’nin fiyatı 18.500$ ve 24.000$’lık bölgeyi 50 ve 200 EMA’ya karşılık gelmezse ve 15.000$’ın altına sarkabilir. Bu da BTC fiyatı için 14.000$ ve hatta daha düşük bir bölgeye daha fazla geri çekilmenin yolunu açar.

  • BTC haftalık direnç – 16.500 dolar.
  • BTC haftalık destek – 15.000-14.000 dolar.
  • BTC günlük direnç – 17.000 dolar.
  • BTC günlük destek – 15.500 dolar.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin