13 Mart Crypto.com Coin, IOTA, Sushiswap fiyat analizi
13 Mart Crypto.com Coin, IOTA, Sushiswap fiyat analizi

Bitcoin rekor üstüne rekor kırarken Binance ve Coinbase sunucuları yetersiz kaldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Sektördeki en büyük iki kripto para borsası Binance ve Coinbase’in sunucuları, Bitcoin fiyatının 20.000 doların üzerine çıkmasının ardından yoğun trafik nedeniyle kısa süreli kesintiler yaşadı. Söz konusu kesintiler kullanıcılar tarafından büyük tepkiyle karşılandı.

Binance ve Coinbase kesintiler yaşıyor

Bugün Coinbase’in sunucuları, Bitcoin boğa piyasaları sırasında ilk çöküşünü yaşamadı. Bu yıl bile, büyük fiyat dalgalanmaları sırasında borsa pek çok kez duraklamıştı. Bugün yaşananlar Coinbase’in durumu henüz çözmediğini ortaya koyuyor.

https://twitter.com/APompliano/status/1339217360813756419

Binance de aynı şekilde büyük piyasa dalgalanmalarının yaşandığı saatlerde kısa süreliğine hizmet dışı kaldı. Dünyanın en büyük kripto borsası, trader’ların beklentilerinin suya düşmesine sebebiyet verdi.

Bitcoin rekor kırdı

Bu haberin yazıldığı esnada BTC fiyatı bugünkü açılıştan itibaren 1.200 dolar arttı ve %6,2’lik bir kazanç sağladı. Fiyat nihayet 20.000 dolarlık psikolojik engeli de aştı. Bundan sonrası merakla bekleniyor zira BTC 11 yılı aşan tarihinde 20.000 doların üzerine hiç çıkmamıştı.

Yükselen heyecanla, bazı trader’lar hacminin önümüzdeki birkaç gün için yüksek kalmasını bekliyor. Ancak kuşkusuz, en iyi borsalar, başka bir çarpışmayı önlemek için kapasitelerini artırmak zorunda.

cryptobriefing


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin