Piyasa analisti: “3.500 dolara yakın piyasa davranışına dikkat etmekte fayda var.”
Piyasa analisti: “3.500 dolara yakın piyasa davranışına dikkat etmekte fayda var.”

Bitcoin rallisini tetikleyebilecek bir alan var! Piyasa analisti 3.500 dolara dikkat çekiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para birimi fiyatları Çarşamba günü yükseldi ve büyük kripto paraların çoğu çift haneli kazanç kaydetti. Bitcoin fiyatı da hızla değer kazandı. Bir piyasa analisti Bitcoin fiyat yükselişi için 3.500 dolara dikkat çekiyor.

Piyasa analisti: “3.500 dolara yakın piyasa davranışına dikkat etmekte fayda var.”

Lider kripto para birimi Bitcoin Kraken borsasında Doğu saati saatiyle saat 17.00’den itibaren %15 artışla 4.370,30 dolar seviyesinden işlem gördü ve dört ay içinde en iyi günü izledi. Şimdiye dek sert bir Kasım’dan sonra, Bitcoin son 48 saatte bir miktar destek buldu ve 3.500-4.000 dolar seviyesinin etrafında bir taban oluşturmaya çalışıyor. FX Pro Insights’tan piyasa analizcisi Alexander Kuptsikevich konuya yönelik şunları söylüyor:

3.500 dolara yakın piyasa davranışına dikkat etmekte fayda var. Bu, Eylül 2017’de ciddi bir artış gösteren bir alan. Bu nedenle teknik analiz, bu seviyelerin yakınındaki fiyat dinamiklerini takip etmemizi gerektiriyor.

Önce pazar temizliği!

ABD Menkul Kıymetler ve Borsalar Komisyonu Başkanı Jay Clayton, manipülasyon da dahil olmak üzere kötü davranışların kripto para ticaretini yapan alt pazarlardan temizlenene kadar bir Bitcoin ETF’sinin onaylanmayacağını söyledi. Clayton, konuya yönelik şu açıklamayı yapıyor:

Dijital para birimlerinin ticaret yaptığı tüm pazar yerlerinde şu anda bu tür güvenceler mevcut değil.

Marketwatch

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin