Bitcoin Taproot yükseltmesi etkinleştirildi: BTC fiyatında değişiklik var mı?
Bitcoin Taproot yükseltmesi etkinleştirildi: BTC fiyatında değişiklik var mı?

Bitcoin rallisi henüz yeni başlıyor olabilir mi? Bu metrik kritik sinyaller veriyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin fiyatı, geçen ay belirlenen zirve seviyelerden hala %10 uzakta ve boğalar, bu sert yükselişte sahip oldukları güçlü ivmeyi yeniden kazanmak için mücadele ediyorlar. Bununla birlikte, fiyat hareketleri tükenmiş olduğunun sinyallerini verirken, blok zinciri verileri, gerçek Bitcoin benimsemesindeki büyümenin hala istikrarlı ve parabolik bir eğimde olduğunu gösteriyor.

2017 ve son Bitcoin rallisi arasında farklar var

Üst düzey bir kripto para piyasası araştırmacısına göre, bu, mevcut yükselişin neredeyse sonuçlanmadığını ve yeni bir rekora ulaşılabileceğini gösteriyor. Bitcoin fiyat hareketleri yükseldikçe, manşetlere çıkan ve sohbetlere konu olan kripto para birimi, yeni kullanıcıları da toplu halde teknolojiye çekti.

Teknik olarak, Bitcoin’in mevcut yükseliş trendi tarihindeki en güçlü trend oldu, ancak son büyük zirvede görülen kullanıcı büyüme oranlarına ulaşamadı.

Kripto analisti ve Bitcoin araştırmacısı Willy Woo tarafından paylaşılan ve Glassnode’dan alına verilere göre, Bitcoin “varlıklarının” veya kullanıcılarının 365 günlük net büyüme hareketli ortalaması 2017 ile aynı zirvelere ulaşmadı.

Kullanıcı benimseme o zamanki zirve noktasını yakalayana kadar, Woo, zirvenin hala çok uzak olduğunu söylüyor.

Woo yalnızca mevcut döngünün o önceki büyüme oranına ulaşmasını beklemekle kalmıyor, aynı zamanda onu aşmasını da bekliyor. Bu yüzden mevcut “boğa piyasasının sadece ısınıyor” olduğunu iddia ediyor.

Piyasa değerine göre önde gelen kripto para biriminin kripto para başına 100.000 dolar veya daha fazla fiyatlara ulaşması olası. Fiyat keşfi BTC’yi halihazırda 50.000 doların üstüne götürdüyse ve trend, Woo’nun iddia ettiği gibi sadece “ısınıyor” ise, gerçekte ne kadar ileri gidilebilir? Kimse kesin olarak bilmiyor.

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin