Trend tersine mi döndü? Kripto varlıklar stres yaşıyor mu?

Bitcoin rallisi, güçlü dirence karşı üstünlük sağlayacak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasanın en değerli varlığı yeni bir kritiğin eşiğinde. Yatırımcılar BTC’nin nasıl bir hareket yapacağını merak ediyor. Bitcoin rallisi geçen haftadan bu yana iyi şekilde kendini gösteriyor. Ancak dirençler güçlü şekilde durmaya devam ediyor. 45K ve 46K şu an önemli engeller olarak duruyor.

Bitcoin rallisi sayesinde varlık yedi gün içinde yaklaşık %7 arttığını ve bir ayın en yüksek seviyesi olan 45.000 doları kısaca geçtiğini gördü. Ancak son veriler, kısa vadeli kar almanın kripto para biriminin ilerlemesini ve 46.000 doların üzerine çıkarabileceğini gösteriyor.

BTC’ye karşı duyarlılık, benimsenmenin arttığına dair birkaç göstergenin ardından son iki hafta içinde iyileşti. Bir Rus bakan, Batı’dan gelen kısıtlamalarla karşı karşıya olduğu için ülkenin enerji sevkiyatları için Bitcoin’i kabul edebileceğini söyledi. Bu haber BTC’nin fitilini önemli ölçüde etkiledi. Fiyat ister istemez hafta sonuna girmeden artış yaşadı.

Bitcoin rallisi, Rusya haberinin ardından fitili ateşledi

Raporlar, petrol ve gaz devi Exxon Mobil’in kripto madenciliği için fazla enerji kullanmayı düşündüğünü söylerken, büyük Wall Street bankalarının kurumsal kriptoya daha fazla eğildiği görülüyor. Ancak Bitcoin’in güçlü koşusu, kısa vadede direnç sağlaması beklenen bir miktar kar almayı çekebilir.

Rusya tarafından gelen haberin etkisinden sonra hacimde de ufak çaplı düzelmeler olumlu yansıdı. Ancak daha öncede denediği bölgede takılı kalması yatırımcıyı yine de tedirgin ediyor.

Kısa vadeli tutucular düşüş işaretleri veriyor

Blockchain araştırma platformu Glassnode’dan gelen veriler, BTC için bir sonraki büyük direnç seviyesinin 45.900 dolar olduğunu gösteriyor. Spesifik olarak, para biriminin kısa vadeli sahiplerinin son zamanlardaki kayıpları bile kırmak için satmaları gerekecek seviyede olduğunu gösteriyor. Belirteç, Kasım ayındaki tüm zamanların en yüksek isabetinden hala %30 civarından uzakta işlem görüyor.

Glassnode’a göre, kısa vadeli sahip, BTC’yi 155 günden az veya yaklaşık altı ay elinde tutan bir varlıktır. Sık alım satımları da onları kısa vadeli oynaklığın ana itici gücü haline getiriyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin