bitcoin play
Bitcoin Play: Mcafee'nin Bitcoin kazandıran kripto bilgi yarışması

Bitcoin Play: Mcafee’nin Bitcoin kazandıran kripto bilgi yarışması

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Play kullanıcıları doğru cevaplar için az miktarda BTC ile ödüllendirirken yanlış cevap verdiklerinde küfreden bir uygulama.

Antivirüs yazılımı milyarder John McAfee, kripto ekosisteminde oldukça profesyonel bir karakter olduğu için ün kazandı. SEC Başkanı Jay Clayton geçtiğimiz yıl CNBC röportajında ​​ICO tokenlerinin menkul kıymetler olduklarına inandığını belirttiğinde, McAfee, bunu kabul etmeyerek oldukça sert tepkiler vermişti.

Şimdi, siz de, 4 Mayıs Cumartesi günü piyasaya sürdüğü yeni bir Android uygulaması olan “Bitcoin Play” ile John McAfee tarafından yapılan benzer kötü davranışlara maruz kalabilirsiniz. Ancak uygulamanın seçilebilen iki farklı sürümü bulunuyor. Birincisi “aile dostu modu” olup normal bir bilgi yarışması, ikincisi ise McAfee’nin yanlış cevaplarda kullanıcılara küfür ettiği versiyon.

Bitcoin play Bitcoin Ağı’a yeni kullanıcıları çekebilir mi?

Gerçekten de, McAfee bu uygulamanın amacını açıklamasa da kullanıcıların BTC’de ödüllendirilmesi, yeni bir grup insanın bu varlığa küçük miktarlarda olsa sahip olmasına ve kullanmaya teşvik etmesine neden olabilir. Kullanıcılar, “John McAfee’nin Haftalık Rekabet Ligindeki diğer kullanıcılarla rekabet etme ve ekstra ödüller kazanma” fırsatını sağlayarak uygulamayı kullanmaya teşvik ediliyor.

BTC ödeme tutarı kullanıcıların verdikleri doğru cevaba göre uygulamada daha uzun süre kalmalarını sağlamak amacıyla yavaşça artıyor. Ayrıca doğru cevap verdikçe haliyle soruların zorluk derecesinde de bir artış oluyor.

Oldukça yeni olan bu uygulama henüz bu hafta sonu piyasaya çıktı ve Şimdilik sadece Android uyumlu telefonlara yüklenebiliyor. Google play’den indirilebilecek uygulamaya şimdiye kadar 33 kişi puan vermiş ve ortalama puanın 4,1 olduğu görülüyor.

financemagnates

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin