Heyecanla beklenen Taproot yükseltmesi Bitcoin fiyatını nasıl etkileyecek?
Heyecanla beklenen Taproot yükseltmesi Bitcoin fiyatını nasıl etkileyecek?

Bitcoin piyasasına trilyonlarca dolarlık giriş kapıda olabilir! İşte detaylar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin bir sonraki altın olabilir mi? Tanınmış kripto para hayranı Michael Saylor için BTC, önümüzdeki iki ila üç yıl içinde tüm altın borsasında işlem gören fonların (ETF’ler) yerini alacak. Bunu başarmak için ABD düzenleyicisinin tam teşekküllü bir Bitcoin ETF’sini onaylaması gerekiyor.

BTC ayrıca Batı dünyası için önde gelen birincil varlık endeksi olarak ilerleyecek ve yakında hisse senedi endeksini izleyen 425 milyar dolarlık bir fon olan SPDR S&P 500 ETF Trust’ın (SPY) yerini alacak.

Şirketinin sermayesini kripto para birimine yatıran Saylor, “Bunu yapmak için spot ETF’ye ihtiyacınız var” dedi. MicroStrategy CEO’su, Bloomberg’in Finansal İnovasyon Zirvesi’nde yaptığı konuşmada, “Ve bu spot ETF’ler bir kez yuvarlandığında, milyarlarca, sonra on milyarlarca, sonra yüz milyarlarca, sonra trilyonlarca doların bunlara aktığını göreceksiniz” diye ekledi.

Bitcoin ETF’leri kurumsal geçiş yolu olarak hizmet edecek

Aynı şekilde Saylor, ABD merkezli bu spot Bitcoin ETF’lerinin doğrudan maruz kalmak isteyen yatırımcılar için kurumsal bir geçiş yolu olarak hizmet edeceğini de kaydetti.

İki Bitcoin vadeli ETF fonu, alım satımları Ekim ayında başladığında büyük bir etki yarattı. Bunların ilki piyasaya önce çıkan ve birkaç gün içinde 1 milyar dolardan fazla varlık biriktiren ProShares Bitcoin Strategy ETF oldu. İkincisi, Valkyrie’nin Bitcoin Strategy ETF’si farklı bir yanıt aldı, ancak yine de yüksek beklentiler içinde.

Bununla birlikte Coin Metrics’in kurucu ortağı ve Castle Island Ventures’ın ortağı Nic Carter, vadeli işlemlere dayalı ETF’leri “daha düşük” olarak nitelendirdi. Dayanak varlıklara doğrudan maruz kalmadıklarına inanıyor.

Saylor şu sözlerle daha ayrıntılı bilgiler paylaştı:

Yatırımcıların bir ETF aracılığıyla bir trilyon dolar değerinde Bitcoin satın almasına izin verin, çünkü ETF’ler mevcut menkul kıymet yapısına, mevcut ana aracı kurumlara, mevcut teminat paketlerine bağlanır.

Bu arada, kripto piyasası toplam piyasa değerinin 3 trilyon dolara yaklaşmasını kutluyor. BTC ve kripto yatırımcısı Lark Davis, bu keyifli an hakkında tweet attı:

coinquora


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Mamak mutlu son

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin