Bitcoin fiyat analizi: Hafta sonu nasıl geçiyor?
Bitcoin fiyat analizi: Hafta sonu nasıl geçiyor?

Bitcoin piyasa değeri 2,5 trilyon doları aştı, detaylar neler?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin, tarihinin en yüksek haftalık kapanışını sürdürmeye kararlı olduğu için hafta sonu 60 bin doların altına gelen düzeltmeden geri dönmüş durumda. BTC fiyatı, haftalık kapanışı 62 bin doların üzerinde yaptı ve güncel fiyat hareketi daha yüksek seviyelere ulaşabilmesini destekler konumunda.

En iyi kripto para birimi şu anda son 24 saatte %3 kazançla 61.771 dolardan işlem görüyor.

En iyi kripto para birimi aynı zamanda tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmaktan sadece küçük bir ralli kadar uzakta çünkü şu anda 64.683 dolarlık ATH’den sadece %4 aşağıda işlem görmekte.

BTC, haftalık fiyat dalgalanmasından geri dönerken, kripto piyasası değeri de 5 ay içinde ilk kez 2.5 trilyon dolar sınırını aştı. Merkezi borsalarda Bitcoin arzı tüm zamanların en düşük seviyesinde, bu da yakın gelecekte başka bir satış baskısı belirtisi olmadığını gösteriyor.

BTC, düşüş eğilimi gösteren Eylül ayında kaybettiği değerinin yaklaşık %50’sini sadece 3 haftalık bir sürede geri kazandı ve son çeyrekte yükseliş ivmesi arttıkça, birçok analist bu yılın sonuna kadar fiyatın yaklaşık 100.000$ seviyesine ulaşacağından oldukça emin.

Bitcoin boğaları ne konumda?

Yılın son çeyreğinin Bitcoin için yükseliş göstermesinin yanı sıra, mevcut rallinin arkasındaki en büyük güç, SEC tarafından ProShares BTC ETF şeklinde ilk Bitcoin Vadeli İşlemler ETF’sinin yakın zamanda onaylanmasına bağlanıyor.

Santiment verileri, Bitcoin Vadeli İşlemleri ETF’nin, yükseliş piyasası hissini gösteren sosyal medyada en hızlı büyüyen trendlerden biri olduğunu gösteriyor. En iyi kripto para birimi, günün sonunda veya bu hafta içinde yeni bir ATH’ye ulaşabilir. Bitcoin Vadeli İşlemler ETF’si etrafındaki tartışmalara bakıldığında, piyasa analistleri, insanların o sırada ETF yatırımından ziyade spot BTC satın almanın daha iyi olacağına inanıyor.

 

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin