Bitcoin pazar hakimiyeti %38'e düşerken Ethereum'un hakimiyeti arttı

Bitcoin pazar hakimiyeti %38’e düşerken Ethereum büyüyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bu hafta sonu yaşanan kripto çöküşüyle Bitcoin pazar hakimiyeti, neredeyse şimdiye kadarki en düşük seviyesine düştü. Piyasa değerine göre ilk ve en büyük kripto paranın piyasa hakimiyeti yüzde 38,32’ye düştü. Hafta sonu yaşanan piyasa çöküşünde tüm kripto paralar acı çekti. Bitcoin böyle bir piyasa hakimiyeti kaybını en son Mayıs ayında yüzde 37,7 ile yaşamıştı.

Ayrıca, geçen aya kıyasla, tüm kripto piyasası değeri 1 trilyon doların üzerindeydi, şu anda 2,4 trilyon dolarda, Bitcoin pazar hakimiyeti ise 924 milyar dolarda seyrediyor. Büyük kripto satışı Cuma günü başladı ve Cumartesi günü hızlanarak tüm kripto para piyasasını vurdu. Ancak büyük satış özellikle Bitcoin’e daha sert vurdu. Kripto paralar yüzde 10 ila yüzde 40 arasında değer kaybederken Bitcoin bir günde yüzde 20 değer kaybetti.

Qiao Wang’a, “Bu, son on yılda Altcoin’lere karşı gördüğüm en kötü BTC fiyat hareketi olabilir.” dedi.

Aslında, Bitcoin (BTC) fiyatı Pazar öğleden sonra 48.930 dolara kadar geri çekildi. BTC fiyatı, son 24 saatte yüzde 1 ve geçen hafta yüzde 10 düşüş yaşadı.

Bitcoin pazar hakimiyeti düşerken Ethereum yüzde 20’lik bir pazar hakimiyetine ulaştı

Öte yandan, piyasa değerine göre ikinci en büyük kripto para birimi olan Ethereum da son birkaç gün içinde fiyat açısından zarar gördü. Ancak, insanlar Bitcoin’lerini satarken Ethereum pazar hakimiyeti arttı. Rakam, Ethereum’un hakimiyetinin Cumartesi günü yüzde 20 olduğunu gösteriyor.

coinquora


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin