Bitcoin, PayPal Haberleriyle 2020’nin ATH’sine Ulaştı
Bitcoin, PayPal Haberleriyle 2020’nin ATH’sine Ulaştı

Bitcoin PayPal haberleriyle 2020’nin ATH’sine ulaştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin PayPal haberleriyle 2020’nin ATH’sine ulaştı

Bitcoin, son dört saatte neredeyse yüzde beş arttı. PayPal Bitcoin rallisi için güçlü bir katalizör haline geldi.

Bitcoin, 2020’nin en yüksek seviyesi olan 12.490 $’a ulaştı. BTC, Bitstamp borsasına göre 17 Ağustos’ta ulaşılan 12.473 dolarlık önceki zirveyi gölgede bıraktı.

Bitcoin PayPal haberleriyle 2020’nin ATH’sine ulaştı

Lider kripto para birimi, PayPal’ın aylarca spekülasyonun ardından Bitcoin’e geçişini nihayet onaylamasının ardından beş günlük rallisini uzatmayı başardı.

PayPal kripto hedeflerini doğruladı

21 Ekim’de yaptığı duyuruya göre PayPal, Paxos Trust Company ile ortaklık kurduktan sonra yakın gelecekte Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash ve Litecoin satın almaya ve elde tutmaya izin verecek.

PayPal, Haziran ayı sonlarında New York Eyaleti Finansal Hizmetler Departmanı (NYSDFS) tarafından önerilen koşullu kripto para birimi lisansının ilk alıcısı oldu.

2021 yılının ilk çeyreğinden başlayarak, 286 milyon PayPal kullanıcısı, dünya çapında desteklenen 26 milyon satıcıdan herhangi biriyle kripto ile alışveriş yapabilecek.

Kripto para birimleri ve PayPal hisseleri yükseliyor

Dünkü ralli Bitcoin’e izole edilmişken, altcoinler de şu anda yükselişe geçti. Litecoin şu anda yüzde 7,12’lik bir kazançla altcoinlere liderlik ediyor.

Yine de CoinMarketCap verilerine göre, Bitcoin’in hakimiyeti artmaya devam ediyor. Şu anda BTC hakimiyeti yüzde 61 seviyesinde.

PayPal’ın hisseleri de Bitcoin haberleri nedeniyle yüzde 3’ün üzerinde yükseldi. Şu anda S&P 500 endeksinde en çok artış sağlayan şirketlerden biri.

PayPal yılbaşından bugüne kadar elde ettiği yüzde 93’lük kazanç ile şu ana kadar Bitcoin’den daha iyi performans gösterdi. Bitcoin şu ana kadar yüzde 72 arttı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin