Önde gelen Bitcoin borsasında kritik güvenlik açığı!
Önde gelen Bitcoin borsasında kritik güvenlik açığı!

Bitcoin panik satışlarına Coinbase Borsası etkisi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Coinbase Borsası, kullanıcılarına artık kendi Paypal hesaplarıyla Bitcoin’lerini ve diğer kripto paraları satmalarına izin veren Paypal para çekme işlemlerini başlattı. Bu gelişme kripto para işlemlerini kolaylaştırsa da verilere göre Bitcoin panik satışlarını hızlandırdı.

Coinbase Borsası  ve Paypal entegrasyonu

Bitcoin ve diğer kripto para birimleri için Paypal çekme işlemlerinin entegrasyonu ile kullanıcılar holdinglerini çok daha kolay ve hızlı bir şekilde satmaya başladılar ve en iyi kısmı bu para çekme işlemlerinin maliyetsiz olması. Daha önce Coinbase müşterileri, banka işlemleri için zaman harcayan süreçleri de içeren bir yöntemle Bitcoin ve diğer kripto paraları satarak paralarını geri almak zorunda kaldılar. Şimdi, Paypal çekme işlemlerinin mümkün kılınmasıyla süreç sadece birkaç dakikaya düştü, ancak daha fazla panik satışı yapılmaya başlandı.

Paypal, saniyede 50 milyondan fazla işlemden oluşan inanılmaz bir hıza sahip. Aynı zamanda platformda, kullanıcılara piyasadaki mevcut Dapps’lardan oldukça kolay ve kullanışlı bir kullanıcı deneyimi sunuyor. Paypal ayrıca, kullanıcıların banka kartlarını Paypal hesaplarına eklemelerine izin veriyor. Ayrıca Cardano gibi Blockcahin’lerden farklı olarak, sistemlerini hizmetlerine inşa etmek için 100 PhDs’a ihtiyaç duymuyor.

Bitcoin panik satışlarındaki artış

Coinbase’in Paypal entegrasyonu, Bitcoin gibi kripto para birimlerine kolayca yatırım yapmak veya fonlarını almak isteyen yatırımcılara en iyi fırsatı vermiş görünüyor. Nouriel Roubini gibi uzmanlar, Bitcoin’in 3.282 dolarlık cari fiyatının 0 dolara ulaşmasını beklemektense daha iyi seçeneğin kripto paraları satmak olduğunu söyleyerek Bitcoin’i eleştiriyor.

Bu eleştiriler ışığında Coinbase’in Paypal entegrasyonu panik satışlarını daha fazla arttırmış görünüyor. İşlem yapmanın kolaylığı yatırımcıların umutlarını yitirdiği bir piyasada satışları hızlandırır. Bu ayı piyasası Bitcoin ve diğer kripto paraları fazlası ile hırpaladı. 2019’a doğru yol alırken piyasada düşüş trendi devam ediyor ve eğilimin tersine dönmesi için analist ve uzmanlara göre, şu anda  teknik bir işarette mevcut değil.

Coinnounce

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin