Bitcoin opsiyonları günlük hacmi 1 milyar doları aştı!
Bitcoin opsiyonları günlük hacmi 1 milyar doları aştı!

Bitcoin opsiyonları günlük hacmi 1 milyar doları aştı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin opsiyonları için günlük hacimler 17 Aralık 2020’de 1 milyar doları aştı. Kripto para türev piyasaları önemli talep görüyor. Rekor ciroların çoğu türev platformu Deribit’te gerçekleşti.

Bitcoin bu yıl rekor üstüne rekor kırdı

Bitcoin (BTC) spot piyasaları bu yıl 23.777 dolar ile tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) dokunurken, türev piyasaları da çok hareketli. 17 Aralık 2020 Perşembe günü, skew.com’dan araştırmacılar, ilk kez 1 milyar doları aşan rekor BTC opsiyon hacimleri hakkında tweet attılar.

Günlük toplam 1 milyar dolarlık bitcoin opsiyon hacmi Deribit, Okex, Bit.com, CME Group, Ledgerx, Huobi ve Bakkt gibi borsalardan kaynaklandı.

Skew dünkü tweet’te “Bitcoin opsiyonları günde ilk  kez 1 milyar dolar” dedi. Skew’in grafiği, Deribit’in rekor ciroya öncülük ettiğini, ardından sırasıyla Bit.com ve Okex’teki türev piyasalarının geldiğini gösteriyor.

Deribit’in news.bitcoin.com’a gönderilen piyasa güncellemesi, açık pozisyonların da tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktığını gösteriyor. Deribit’te perşembe günkü BTC opsiyonları 223.000 BTC veya 5 milyar doların üzerine fırladı. Aynı zamanda, BTC vadeli işlemlerinde 291 milyon dolar vardı.

Deribit Perşembe günü yaptığı açıklamada, “Bugün toplamda 3,5 milyar ABD doları ciro gördük (24 saat ve devam ediyor)” dedi.

Pazar araştırmacıları ayrıca Cuma günü, BTC fiyatlarının yıl sonuna kadar 20.000 doların üzerinde olma olasılığının %88 olduğunu gösteren bir grafik gösterdiler.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin