featured

Piyasa lideri olan Bitcoin, önümüzdeki hafta bir geri çekilme yaşayabilir! Endişelenmeli misiniz?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası lideri olan Bitcoin, bugün yapılan fiyat analizine göre düşüş gösteriyor. Ayıların yeni haftanın başlangıcında 21,000 dolar seviyesini destek olarak yeniden test etmesi oldukça yüksek bir ihtimal.

Dün 21,500 dolarda bulunan güçlü bir yüksek seviyeye dokunuldu. O zamandan beri BTC fiyatında istikrarlı bir geri çekilme gördüğümüz için bugün düşüş gösteriyor. Bu nedenle piyasa lideri, yakında 21,000 doları destek noktası olarak yeniden test edebilir.

Kripto para piyasası son 24 saatte genel olarak kırmızıda işlem gördü. Lider Bitcoin %0,03 oranında düşerken, en büyük altcoin olan Ethereum ise %0,446 oranında değer kaybetti. Piyasanın geri kalanı da benzer bir hafif düşüş momentumu ile hareket etti.

Bitcoin

Son 24 saat içinde Bitcoin, 21,158 dolar 21,352 dolar aralığında işlem gördü. Bu da hafif bir volatilite olduğuna işaret ediyor. İşlem hacmi %36,44 azalarak 31,52 milyar dolara gerilerken, toplam piyasa değeri ise 408,54 milyar dolar civarında işlem gördü. Bu da piyasa liderine %38,61’lik bir pazar hâkimiyeti sağladı.

Bitcoin 4 saatlik fiyat grafiği analizi:

4 saatlik grafikte, satıcılar henüz 21,000 dolarda bulunan direnç noktasını kırmaya hazır olmadığı için son saatlerde hafif bir satış görebiliriz.

Bitcoin fiyat hareketi, 21,000 doların altında çift tepe dönüşü oluştuğu için haftanın başlarında istikrarlı bir geri çekilme gördü. Bir konsolidasyon aralığı belirleyerek birkaç gün boyunca 20,000 dolara sabit bir hareket gerçekleştirebilir.

Bununla birlikte bir sonraki yükseliş, bazı hızlı tepkilerin ardından önceki 21,000 dolarlık direnci kırmayı başardı. Sonunda, yeni zirve 21,500 dolar olarak belirlendi. Ancak o zamandan beri sabit bir düşüş hareketi mevcut.

Muhtemelen Bitcoin fiyatı, gece boyunca daha da düşmeye devam edecek. Böylece önümüzdeki hafta başlarında daha fazla geri çekilmenin önünü açacak. 20,000 doların üzerine başka bir yüksek düşük ayarlanırsa, piyasa liderinin fiyatının ayın ilerleyen saatlerinde başka bir yüksek dalga girişiminde bulunması bekleniyor. Aksi takdirde, önceki destek noktası tutulamazsa ayın geri kalanında çok daha fazla geri çekilme görülebilir.

Sonuç olarak

Bitcoin fiyat analizinde sonuç olarak, son 24 saat içinde 21,000 dolardan yeni belirlenen yüksek salınımdan istikrarlı bir geri çekilme gördüğümüz için bugün düşüş görülüyor. Gün içinde yükseliş momentumu belirtisi görülmediğinden, fiyatın daha da düşmesi ve 21,000 dolarda bulunan destek noktasının aşağı yönlü kırılması bekleniyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin