featured
Civic CEO'su: “Bitcoin ticareti 3.000 ile 5.000 dolar arasında bir aralıkta kalacak.”

Bitcoin önümüzdeki günlerde hangi seviyelerde olacak? Civic CEO’su açıklıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Civic CEO’su olan Vinny Lingham, CNBC ile 26 Kasım’da yaptığı bir röportajda  Bitcoin (BTC) fiyatının birkaç ay boyunca menzile bağlı kalacağını ve 3.000 dolarlık seviyeyi kırılabileceğini belirtiyor.

Civic CEO’su: “Bitcoin ticareti 3.000 ile 5.000 dolar arasında bir aralıkta kalacak.”

CNBC’ye konuşan Lingham, Bitcoin ticaretinin en az üç ila altı ay için 3.000 ile 5.000 dolar arasında bir aralıkta kalacağını söylüyor. Lingham, BTC fiyatının destek seviyesinin 3.000 dolar seviyesinden düşüp düşmeyeceği konusundaki şüphelerini dile getirdi. Çünkü “bu noktada kısa vadede çok fazla alım yapılması” söz konusu.

Ancak Lingham, “önümüzdeki üç ila altı ay içinde kriptonun ayı döngüsünden çıkmazsak, bu 3.000 dolarlık seviyenin gidebileceğini” vurguluyor. Lingham, şu anki noktada BTC’yi satın almanın “biraz riskli” olduğunu ve pazarın dönüşü halinde yüksek riskle yüksek bir ödülün geleceğini de ekliyor. Lingham ayrıca konuya yönelik şunları söyledi:

Sanırım, şu anda riskler zaten kısa vadede baştan aşağıya ağır basıyor. Daha sonra daha iyi fırsatlar olacak. Biraz daha fazla ödemeniz gerekebilir. Bu seviyede veya gelecekte 6.000 dolar almanız, daha yüksek bir fiyata mal olacak. Ancak Bitcoinbu seviyeleri geride bırakıp bir önceki yükseklere geri dönecek.

Bitcoin Cash hard forku, Bitcoin fiyatı için ne anlama geliyor?

Vinny Lingham: “Bitcoin’in asıl meselesi anlatı.”

BTC fiyatlarındaki düşüşün Bitcoin tabanlı platformların gelişimini etkileyip etkilemediği sorulduğunda, Lingham bunu yavaşlattığını, ancak Bitcoin’in “asıl meselesinin anlatı” olduğunu savunuyor. Vingham’a göre, bazı insanların belirtildiği gibi, Bitcoin MasterCard veya Visa gibi ödeme işlemcileri ile rekabet edecek bir ödeme ağı olabilir.

Daha önce de kripto üzerine yorum yapan Lingham, özellikle 2013’te kripto para piyasasına ve Bitcoin’e girdi. Kripto topluluğuna şüpheci yaklaşımı nedeniyle “damalı” geçmişe sahip olduğunu iddia ediyor. Şubat 2017’de, kripto para birimlerinin “başka bir balon” olduğu hakkında bir blog yazısı yazdı. Bu konu hakkında yorum yapan Lingham, temellerin spekülasyon değil, piyasaya öncülük etmesi gerektirdiğini, ancak toplumun aynı fikirde olmadığını söylüyor.

Cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin