Sri Lanka Merkez Bankası’na göre, Bitcoin ekonomik krizi çözemez!

“Bitcoin olgunlaşma aşamasında” bu sözler ünlü analiste ait!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – ABD hisse senedi piyasaları belirsizliğini koruyor. Diğer yandan, Bitcoin ve daha geniş kripto piyasası benzer hareketler gösteriyor. İlginç bir şekilde, Bitcoin balina adresleri arzı da son zamanlarda üç yılın en düşük seviyesine geldi.

Tüm veriler gidişatın göstergesi olabiliyor. Ancak Bloomberg’in kıdemli emtia stratejisti Mike McGlone, Bitcoin’in durdurulamaz bir olgunlaşma aşamasına girebileceğine söylüyor. Analist sadece söylemle kalmayıp son derece ciddi şekilde böyle olacağına inanıyor. 

McGlone, en son Ekim 2007’de görülen varil başına 84$’lık mevcut ham fiyatla ilginç bir karşılaştırma yapıyor. Bitcoin’in 15 yıl önce var olmamasının ona bir “takdir avantajı” sağladığını ekliyor. İlginç bir şekilde, en son Bloomberg raporu şunları söylüyor:

Kripto endeksinin son oran artışı beklentileriyle birlikte düşmemiş olması, ufukta bir Fed son oyununa işaret edebilir. Merkez bankalarının sıkılaştırmayı azaltması için en önemli potansiyel katalizör, piyasaların özellikle hisse senetlerinin ve emtiaların bunu onlar için yapmasıdır ve bu da Bitcoin’i destekleyebilir.”

Bitcoin azalan arz, artan talep

Bloomberg stratejisti Mike McGlone, BTC’nin azalan arzının küresel ölçekte benzeri görülmemiş olabileceğini ekledi. McGlone, Bitcoin, ana akıma geçişinin amansız bir aşamasına ve nispeten indirimli bir fiyata giriyor olabildiğine dikkat çekti.

Zincir içi metrik görüntüler

18 Ekim Salı günü BTC, borsalardan taşınan kripto paralarda büyük bir artışa tanık oldu. Salı günü 40.000 Bitcoin ile dört aydan fazla bir süredir borsalardan en büyük Bitcoin çıkışı oldu. Santiment, 

“Borsalardaki madeni para arzı %8.48’e düştü. Döviz arzı azaldıkça, gelecekteki bir satış olasılığını ortadan kaldırır.”

Bununla birlikte, BTC’nin sosyal hakimiyeti Santiment raporuna şöyle yansıdı:

“Bitcoin’in sosyal egemenliği, tüm kripto için ve fiyatların yukarı veya aşağı hareket edip etmediğini hesaba kattı. Yeşil bölgeler, BTC ile ilgili varlık tartışmalarının %20’sini aştığını gösterir. Fiyatlar genel olarak tırmanıyor. Kırmızı bölgeler ise %20’nin altında ve fiyatlar genel olarak düştüğünü gösterir.”

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin