Bitcoin'de olağanüstü balina aktivitesi: BTC yatırımcılarını ne bekliyor?
Bitcoin'de olağanüstü balina aktivitesi: BTC yatırımcılarını ne bekliyor?

Bitcoin’de olağanüstü balina aktivitesi: BTC yatırımcılarını ne bekliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin (BTC) fiyatları son 7 gün içinde %9 daha düştü. Ancak balinalar, düşüşe rağmen BTC biriktiriyor ve düşüş fırsatını değerlendiriyor.

Balina 132 bin BTC’ye sahip

Elde edilen verilere göre, üçüncü en büyük BTC balinası son iki günde yaklaşık 1.416 BTC satın aldı. Dün, balina cüzdanı 21.64 milyon dolar değerinde 815 BTC ekledi. Bu arada, balina sadece bir işlemde 601 Bitcoin (yaklaşık 12.6 milyon dolar) daha satın aldı.

Tokenview’e göre, cüzdanın Bitcoin holdingi şimdi 132.003.54’e ulaştı. Toplam holding değeri yaklaşık 2.568 milyar dolar.

Dünyanın en büyük kripto para birimi bu yılın başından beri düşüş trendinde. BTC fiyatları, yılın başından bu yana yaklaşık %60 düşüş yaşadı. Bitcoin, yazım sırasında ortalama 19.438 dolar fiyatla işlem görüyor. Ancak, 24 saatlik işlem hacmi %33 artarak 32.8 milyar dolara ulaştı.

Diğer birçok BTC maksimalistleri, varlıklarını artırmak için harekete geçti. El Salvador, her biri 19.000 dolar fiyatla yaklaşık 80 BTC satın aldı. İşlemin toplam değerlemesi 152 bin dolardı.

Bu arada, Microstrategy bu fiyat düşüşü sırasında 480 BTC daha ekledi. Rapora göre, Bitcoin birikimi 3 Mayıs ile 28 Haziran arasındaki zaman dilimi arasında yapıldı. BTC alımlarının ortalama fiyatı 20.817 dolar olarak açıklandı.

Küçük balinalar 1.12 milyon Bitcoin tutuyor

Glassnode’a göre, küçük BTC sahipleri Mart 2020’den beri agresif bir şekilde token ekliyorlar. “Karideslerin” her ay toplam dolaşım arzının %0,2’si kadar BTC eklediği belirtildi. Şu an itibariyle, Karidesler kümülatif olarak 1.12 milyon Bitcoin tutuyor.

Balinalar ayrıca agresif bir şekilde cüzdanlarına Bitcoin ekliyor. Ancak balinaların satın alma stratejisi genellikle BTC piyasa yapısıyla uyumludur. Şu an itibariyle, sahiplerin en büyüğü 8.69 milyon BTC tutuyor. Toplam arzın yaklaşık %45,6’sıdır.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin