Bitcoin of America, ATM'lerine Dogecoin ekledi! DOGE fiyatı yükselişe geçti
Bitcoin of America, ATM'lerine Dogecoin ekledi! DOGE fiyatı yükselişe geçti

Bitcoin of America, ATM’lerine Dogecoin ekledi! DOGE fiyatı yükselişe geçti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – En büyük meme coin Dogecoin bir gecede çift haneli kazançlar elde etti. Bu yükselişte Amerika’nın Bitcoin’i, Dogecoin’i BTC ATM Makinelerine eklemesinin etkili olduğunu söyleyebiliriz. Analistler, DOGE’nin beşinci kez 50 günlük hareketli ortalamanın üzerine çıkmaya çalıştığını ve yükseliş görünümünü ortaya koyduğunu belirtiyor. Dogecoin fiyatı, ABD’deki haberlerin ardından yükselişe geçti. Bir Bitcoin ATM operatörü, meme coini Amerika Birleşik Devletleri’ndeki konumlarında zincirine ekledi.

Dogecoin fiyatı yükseliş trendine mi giriyor?

Dogecoin fiyatı bir gecede %12 kazanç sağlayarak düşüş trendinden çıktı. Meme coin, son iki hafta içinde borsalar arasında artan taleple birlikte yatırımcılar arasında nemimsenmesini de arttırdı. ABD’deki 1.800 lokasyonda BTC ATM Makinelerini çalıştıran önemli kripto para borsası olan Bitcoin of America, Dogecoin’de yükselişte. ATM zinciri, Bitcoin ve Litecoin’in yanı sıra Dogecoin’i makinelerine ekledi.

Topluluk bu hareketin ABD merkezli yatırımcılar arasında Dogecoin’in benimsenmesini sağlayarak meme madeni parasına erişimi artırabileceğine inanıyor. İlginç bir şekilde, Dogecoin’in gerçek dünyadaki uygulamaları, yatırımcılar arasında meme coin’in faydasını artırarak hız kazandı. Manhattan, New York’ta üst düzey bir diş kliniği, kabul edilen ödeme yöntemlerine Dogecoin’i ekledi.

Analistler, Dogecoin fiyat trendini değerlendirdi ve 0,25 dolara bir ralli öngördü. Analistler, Dogecoin için kar hedefi olarak 0,31 dolar öngördü. Meme coin’in mevcut döngüde yükseliş trendine devam edebileceğine inanıyorlar.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin