ICRYPEX
Sermaye piyasalarının deneyimli ismi Tuncay Yıldıran Icrypex Yönetim Kurulu’nda!

Bitcoin ödüllü kripto para yarışmasına kayıtlar başladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Onedio’nun canlı bilgi yarışması Oyna Kazan ile Kripto Fest temalı oyuna sponsor olan ICrypex binlerce kişiyi kripto para sahibi yapıyor. 5-6 Ağustos’ta gerçekleşecek olan yarışmada finale kalan 10 oyuncu toplam 1 BTC (Bitcoin), son aşamaya geçen 6.000 oyuncu ise 50.000 XRP (Ripple) kazanacak.

ICrypex’in sponsorluğunda gerçekleşecek ve iki gün sürecek yarışma, 5 ve 6 Ağustos tarihlerinde 21:30’da başlayacak. Her iki gün, son 3.000’e kalan talihliler XRP ödülü almaya hak kazanacak, doğru yanıtlanan soru sayısı oranında ICrypex cüzdanlarına yatırılan XRP sayısı katlanarak artacak. Finale kalan 10 kişi de 1 BTC kazanarak büyük ödülün sahibi olacak.

Oyna Kazan’ın ilk kripto para ödüllü yarışması Kripto Fest’te iki gün de Ripple ve Bitcoin kazanacak yarışmacıların belirlenmesi için kripto dünyası ve Blockchain teknolojisi ile ilgili çoktan seçmeli sorular sorularak elemeler yapılacak.

Siz de bu yarışmada yer almak ve kazanma şansınızı artırmak isterseniz, sorularla ilgili ipuçlarını elde etmek için icrypex.com’u ziyaret edebilirsiniz.

ICrypex Hakkında

Türkiye’nin ilk kurumsal kripto para borsası olan ICrypex, yatırımcılarının bilgi güvenliğini en üst seviyede korumak için kendi geliştirdiği zincir veri tabanını kullanıyor. Şeffaf emir sistemi olarak adlandırılan bu teknolojide, emir defterinden izlenilen alım ve satım işlemlerinin aynı gün takası gerçekleştiriliyor. Yatırımcı işlemini direkt blokzincirde görüntüleyebiliyor.

Yeni nesil kripto para borsası ICrypex, kripto para yatırımcısının güven ve hız beklentisini karşılamak için piyasadaki yerini alıyor. Firma, çağrı merkeziyle yatırımcılarına günün her saati destek olabilen tek Türk kripto para borsası olma özelliğini taşıyor. Yatırımcılar; analiz, işlem bilgisi ve teknik konularla ilgili tüm soruları için bir müşteri hizmetleri yetkilisiyle diledikleri zaman iletişime geçebiliyor. Borsanın, yüksek işlem derinliğine sahip olması da yatırımcıların işlemlerini hızlıca ve sorunsuz bir şekilde gerçekleştirmelerine olanak sağlıyor.

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin